U21 spilte 2-2

Kieran Richardson og Giuseppe Rossi kom begge inn i 2. omgang da England og Italia delte EM-poeng i Arnhem.

Mens Richardson måtte nøye seg med avslutningssekundene, spilte Rossi hele 2. omgang da italienerne kjempet seg tilbake etter først å ha blitt liggende under med 0-2.

Prestons David Nugent sendte engelskmennene i føringen vel halvveis ut i 1. omgang, og da Readings Leroy Lita doblet ledelsen bare to minutter senere, så det lyst ut for «De tre løvene».

Men Italia ga likevel aldri opp. Med redusering før pause og utlikning etter 69 minutter, unngikk de å gå på nok en smell etter mandagens tap for Serbia.
Rossi hadde et par gode forsøk som med litt hell kunne ha gjort dagen helsvart for Richardson og hans lagkamerater, men måtte etter hvert konstatere at det ikke ble scoring denne gangen.

Mens Serbia allerede er klar for semifinale etter 1-0 over Tsjekkia, er det fortsatt hard kamp om den andre semifinalebilletten i gruppen. Skulle Italia vinne søndagens oppgjør mot Tsjekkia, vil England være avhengig av seier mot Serbia for å komme seg videre.