– Alt kan skje i fotball

Wesley Sneijder kommer til å forlate Inter om klubben vil selge ham, men inrømmer at det ville være trist å forlate Milano.

Publisert Sist oppdatert

Wesley Sneijder er et av de navnene som stadig dukker opp når det er snakk om hvem United kommer til å hente denne sommeren. I dag skrev til og med den vanligvis pålitelige avisen The Telegraph at nederlenderen nærmer seg en overgang til Old Trafford.

Sneijder, som tidligere har uttalt at kun Gud vet hvor hans fotballfremtid ligger, forteller nå at han fortsatt ikke vet hvor han kommer til å spille neste sesong, og vil ikke utelukke et klubbskifte. Han har imidlertid heller ingenting imot å fortsette å spille fotball for de blå og svarte i motebyen Milano.

– Hvis klubben bestemmer seg for å selge meg, kommer jeg til å dra dit de sier jeg skal dra, sier Sneijder til Vanity Fair.

– Jeg kommer til å bli lei meg om det skjer. Konen min og jeg trives i Milano, og jeg ville ha savnet byen og Inter.

– Men alt kan skje i fotball. Da jeg ble solgt fra Real Madrid til Inter, hadde jeg håpet å bli værende i Spania. I løpet av noen minutter ble livet vårt snudd på hodet.

Inter-manager Gian Piero Gasperini håper naturlig nok å beholde sine beste spillere, og er optimistisk med tanke på å beholde Sneijder i klubben.

– Sneijder er en glimrende spiller, en toppspiller. Holdningen hans har vært mer enn positiv. Han er her, og han ønsker å bli værende hos oss, hevder Gasperini.

Powered by Labrador CMS