– En av verdens fem beste

OPPDATERT M/VIDEO Den argentinske landslagssjefen hyller Ángel Di Maria.

Publisert Sist oppdatert

Den nybakte United-spilleren var kampens store aktør da Argentina knuste verdensmester Tyskland i Düsseldorf onsdag kveld. De to VM-finalistene stelte i stand et målrikt oppgjør som til slutt endte med 4-2-seier til søramerikanerne, som dermed fikk rettet opp litt av sårhet stolthet over tapet i VM-finalen.

Arkitekten bak triumfen var altså mannen som var skadet og ikke kunne spille den avgjørende VM-kampen på Maracanã den 13. juli.

På ESPRIT Arena i Düsseldorf var Ángel Di María ustoppelig, og nest sistemann på ballen forut for både 1-0-, 2-0- og 3-0-scoringene før pause. Deretter fikset han selv 4-0-ledelse fem minutter ut i andre omgang.

– Ingen overraskelse

Club Atletico de Madrid v FC Barcelona - UEFA Champions League Quarter Final
WOW!!! Argentina-sjef Gerardo Martino lar seg imponere av ADM.

Etterpå fastslo landslagssjef Gerardo Martino følgende: – Di María er en av verdens fire eller fem beste spillere, så forestillingen hans her i kveld overrasket ikke meg.

På spørsmål om en skadefri Di María ville hatt noe å si for utfallet av VM-finalen, nøyde Martino seg med å svare: – Hans fravær var merkbart.

Martinos tyske kollega, Joachim Löw, var derimot programmessig tydeligere i sitt svar på samme spørsmål: – Vi ville ha vunnet selv om Di María hadde spilt. Den dagen kunne han ikke ha overvunnet oss.

Hvem som hadde vunnet hvis og dersom, vil vi uansett aldri få svar på, så det spiller ingen rolle nå. Faktum er imidlertid at Ángel Di María spilte en stor kamp onsdag kveld. Så får vi bare  håpe at han klarer å gjenskape tilsvarende magi når han blir varm nok i United-trøyen. I så fall kan vi se frem mot gode tider.

Litt Ángel Di María-magi mot Tyskland:

 

Powered by Labrador CMS