Rykter på en søndag

Nytt utlån for Gerard Pique? Ny Sporting-stjerne på vei? Tidenes kupp fra Wigan? Ingen søndag uten transferrykter i England.

Publisert Sist oppdatert

Søndag er United involvert i flere historier – noen mer troverdige enn andre.

Gerard Pique: Real Zaragoza ønsker å hente midtsopperen på lån nok en gang. Pique har vært involvert i to Premier League-kamper så langt denne sesongen, og gjort sine saker bra. Spanjolen selv har uttalt at han gjerne kjemper om en plass i Uniteds forsvar, men at førstelagsspill er viktigst. Midtstopperen tilbrakte hele 2006-2007-sesongen i den spanske toppklubben – og hadde tilnærmet klippekort i midtforsvaret til baskerne.

Miguel Veloso: 21 år gamle Veloso er siste stjerneskudd fra talentfabrikken Sporting Lisboa. Den siste tiden har flere britiske medier meldt at både Arsene Wenger og Sir Alex Ferguson står klare med sjekkheftet. Sporting ønsker imidlertid å beholde Veloso – i det minste frem til sommeren 2008. Klubben kan dog bli tvunget til å selge dersom det skulle dukke opp et stort nok bud. Veloso var en av banens dominerende spillere i kampen mellom United og Sporting i Lisboa 19.september. Hvorvidt dette innebærer at Sir Alex Ferguson faktisk vurderer å hente nok en sentral midtbanespiller er heller usikkert.

Wigan ”scoop”? Søndagens dummeste rykte kommer fra Tribal Football, som nok har tatt en spøk fra Wigan-manager Chris Hutchings vel bokstavelig. Hutchings delte en flaske rødvin med Sir Alex Ferguson etter kampen forrige lørdag. Her skal Hutchings ha spurt Sir Alex Ferguson om ikke Wayne Rooney, Louis Saha eller Carlos Tevez var aktuelle for utlån. "Forespørselen" kom som en reaksjon på at Wigan – om mulig – har hatt enda større skadeproblemer foran på banen enn United. At britiske medier skriver mye rart er intet nytt, men akkurat denne historien er det nok ikke hold i.

Kilder: Tribal Football, Eat Sleep Sport, TEAM Talk

Powered by Labrador CMS