Piqué-bud eller bare vås?

SPORT WITNESS: Gerard Piqué har blitt linket til United igjen, men er det egentlig verdt å tro på?

Publisert Sist oppdatert

United.no samarbeider med Sport Witness, nettsiden som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives i ulike land, og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse, og annet som også skjer rundt Manchester United. Denne gangen har siden skrevet om et Gerard Piqué-rykte som har dukket opp.

Etter å ha sett overskriften «Louis van Gaal ber United signere tidligere stjerne denne måneden» fra Give Me Sport tenkte vi at det var verdt å grave litt. De påstår at United håper å signere Gerard Piqué fra Barcelona, og sier at de har fått det fra Daily Express.

Express påstod søndag ettermiddag: «Louis van Gaal klar til å slå Chelsea i kampen om Gerard Piqué med et bud på £15 millioner». Så spennende, United er klare til å by på Piqué, som er på vei tilbake til sin beste form. Han har spilt i Manchester United før, og kjenner til kravene i klubben, det fins verre løsninger. Fortell oss mer, Daily Express…

«(…) Ifølge dagens rapporter i Spania ser United-manageren for seg en reunion med den rutinerte midtstopperen Piqué, som han var manager for i sin første periode som sjef for La Liga-giganten [United.no-merknad: Selv dette er vås, siden Van Gaal ikke akkurat var treneren til spillere under 13 år…].

United er forventet å legge inn et bud på £15 millioner for Piqué, mens Chelsea også viser interesse.»

Ohh, det høres ut som om noe er på gang, så hva er egentlig disse «rapportene i Spania»? Vel, vi gravde ytterligere, og ikke overraskende er det fra Fichajes. Den våsete ryktepartneren til en stadig større del av britisk sportsjournalistikk. Fichajes har gått så langt i sin streben etter tøv at de har fått  spanske aviser som AS, Marca, Sport og Mundo Deportivo til å fremstå som helgener om en sammenligner.

FC Barcelona v AC Milan - UEFA Champions League Round of 16
PIQUE: Her brøler Piqué ut sin frustrasjon over den spanske ryktesiden Fichajes og deres skriblerier om 27-åringen. I bakgrunnen ser vi noen av hans lagkamerater trøste hverandre for lignende opplevelser.

Men selv Fichajes fortjener rettferdig behandling, og de sier ikke at United er forventet å legge inn et bud på £15 millioner. Det de sier er «Manchester United kan tilby mer enn €20 millioner for å prøve å overbevise Barcelona om å selge en av sine mest verdifulle forsvarsspillere. Katalanerne tenker ikke nå på salg siden de ikke kan gjøre signeringer selv, så det ser komplisert ut at Manchester United skal kunne overbevise dem.»

Gjør det ikke?

Les mer fra Sport Witness her.

 

Powered by Labrador CMS