– Lite tyder på Özil-interesse

ManUtd.com-journalist Gemma Thompson holdt webchat med nettsidens lesere.

Publisert Sist oppdatert

Gemma Thompson har fulgt United svært tett på turen til Nord-Amerika og vet dermed bedre enn de fleste hvordan pre-season har gått for United. Fredag svarte hun på spørsmål fra ManUtd.coms lesere, og her er noen av spørsmålene hun fikk:

Er det noe som tyder på at vi er interesserte i Mesut Özil?

Ikke som jeg har hørt om. Jeg hadde en rask prat med David Gill i går og han gjentok igjen at vi har penger hvis Ferguson vil bruke det. Han sa at de ser seg om etter spillere hele tiden – det er fortsatt lang tid igjen av overgangsvinduet.

Hvordan går arbeidet med å få Nani tilbake i form?

Det går bra. Han så mye skarpere ut mot All-Stars, og da jeg pratet med han etter kampen sa han at han følte seg mye bedre enn mot Kansas City. Han kommer til å bli en veldig viktig spiller for oss denne sesongen og han er også en hyggelig person å være med. Engelsken hans er veldig bra nå, og han smiler og ler hele tiden.

Er det noe nytt om Michael Owens skade? Når kan vi se han tilbake i aksjon?

Her om dagen sa Sir Alex at han ligger litt etter Gary Neville og Antonio Valencia som startet full trening denne uken. Han gjør fremskritt, men sjefen sa at han nok ikke rekker ligaåpningen. Hvis han ikke har noen tilbakefall tror jeg ikke det er så altfor lenge til vi ser han igjen.

Hvem tror du starter i angrep i ligaåpningen mot Newcastle?

Hmm, godt spørsmål. Da jeg pratet med manageren nylig sa han at VM-spillerne sannsynligvis deltar i Community Shield, så jeg blir ikke overrasket om Wayne Rooney starter mot Newcastle. Kanskje sammen med Chicharito? Det bare gjetter jeg på, men jeg blir overrasket om han ikke får sin hjemmedebut den kvelden, enten som innbytter eller fra start.

For å lese resten av spørsmålene, deriblant hvordan Javier Hernandez har funnet seg til rette i klubben, trykk her.

Les også bloggen hennes om hva som skjer på turen.

Powered by Labrador CMS