– Minner om Bruce

Gary Pallister ser klare likhetstrekk mellom sin tidligere stopperkollega og Nemanja Vidic.

Publisert Sist oppdatert

Steve Bruce og Gary Pallister utgjorde et fryktet stopperpar på 90-tallet, og noen år senere tok Nemanja Vidic og Rio Ferdinand over og dannet et nytt, bunnsolid forsvar. Pallister synes serberen minner veldig om slik den nåværende Sunderland-sjefen var på fotballbanen.

– Steve var som Nemanja. Han kunne sette inn hodet der andre ville krypet sammen av redsel. De var/er også begge trusler offensivt, sier Pallister ifølge Sport.co.uk.

– Det er ingen hemmelighet at man blir et bedre par jo mer man spiller sammen. Når de to (Vidic og Ferdinand, journ. anm.) er i hjertet av forsvaret, er United veldig vanskelig å bryte ned.

– Sist sesong og i starten av denne, spilte de ikke mye sammen og det bød på problemer. De har kanskje ikke blitt slått, men United har gitt bort latterlige mål mot slutten i noen kamper.

– Hvis de hadde ordnert opp i det, hadde de hatt et stort forsprang på toppen av tabellen.

Men til tross for de unødvendige baklengsmålene, Pallister er veldig imponert over Sir Alex Fergusons mannskap denne sesongen.

– Det handler om evnen til å hente seg inn og karakter. De spillerne vet ikke når de blir slått.

– De går ikke så glatt som det har gjort tidligere, men spiriten har dratt dem videre. Det har vært kamper hvor de burde ha vært slått, men de har klart å skvise noe ut av ingenting.

Powered by Labrador CMS