– Carrick får alltid skylden

Gary Pallister forteller til Goal.com at han er uenig i kritikken mot engelskmannen.

Publisert Sist oppdatert
Mange united-supportere har til tider revet seg i håret av Carricks prestasjoner. Det skal riktignok sies at Tynesidegutten ikke har hatt en enkel vei for å tilfredstille fansens krav.
I 2006 ble han hentet fra Tottenham til en sum på hele 18 millioner pund. I tillegg mottok han trøye nummer 16, som en herremann ved navn Roy Keane bar i mange år. Så forventningspress har det ikke stått på.

– Han har vært utmerket

Han har blitt beskyldt for å bare spille støttepasninger, ikke være med offensivt og for å være svak i duellspillet. Tidligere Unitedspiller Gary Pallister har sett seg lei av at Carrick alltid blir offer. – Han er en av spillerne som alltid får skylden om noe går galt, men sannheten er at han har vært utmerket denne sesongen. – Det er måten han leser spillet på som gjør ham til en så effektiv spiller. Han forstår virkelig fotball og han er glimrende til å beskytte den bakre fireren, fortsetter Pallister.

Erstattet legender

Ikke nok med at han skulle ta over trøyen til Keano. Etter at Paul Scholes la skoene på hylla etter fjorårssesongen, har forventingene steget ytterligere. – Han er muligens den beste spilleren i klubben til å slå langpasninger. Særlig nå når Scholesy har lagt opp. Samtidig har han den egenskapen at han alltid får ballen til å gå med korte, enkle pasninger, påpeker ”Pally”.

– Er en flott kar

Det er ikke bare på fotballbanen Carrick høster skryt. Også gamle kjente fra den lokale fotballklubben har sitt å si om midtbanemannen. – Han er en flott kar. Han er en høflig, ordentlig gutt og er veldig ydmyk til å ha oppnådd så mye som han har gjort, forteller lederen ved Wallsend Boys Club, Steve Dale.
Powered by Labrador CMS