-Vidic årets spiller

Uniteds gamle stopperkjempe Gary Pallister sier at Vidic er en klar kandidat til å bli årets spiller i Premier League.

Publisert Sist oppdatert

Gary Pallister, som utgjorde halvparten av den smått legendariske duoen Daisy & Dolly med Steve Bruce på 90-tallet, mener Vidic er nøkkelen til Uniteds defensive trygghet denne sesongen.

Til sin arbeidsgiver Setanta sier han;

"Vidic har vært viktig for United denne sesongen. Han har hjulpet Jonny Evans når han har spilt og vært bunnsolid. For meg er han en sterk kandidat til å bli årets spiller."

Bedre i dag

På spørsmål om dagens Unitedforsvar kan sammenlignes med forsvaret klubben hadde på 90-tallet er ikke Pallister i særlig tvil.

"Vi holdt aldri nullen så lenge som dagens forsvar har klart. Dagens forsvar har også vært nødt til å rullere oftere også på grunn av skader, så alle som har bidratt har vært fantastiske.

De har tatt alle utfordringene som har kommet i år på strak arm."

Foran morgendagens kamp mot Everton advarer Pallister mot Tim Cahill, som han ser på som den største trusselen mot Uniteds rekordlange rekke kamper uten baklengs.

"Han er den type spiller som ikke blir sett på som en stor trussel på dødballer fordi han ikke er særlig stor, men han har en fantastisk spenst, god timing og en nese for mål.

Jeg tror løsningen er å markere han tett, men jeg tror ikke jeg behøver å gi Sir Alex noen råd.

Alt i alt så trenger vel ikke Uniteds forsvar særlig hjelp i det hele tatt denne sesongen!" avslutter Gary Pallister.

Kilde: Setanta

Powered by Labrador CMS