Luke Shaw og Gary Neville kjenner hverandre godt fra landslaget.

Ny sjef i Valencia!

Gary Neville har fått jobben med å lede La Liga-klubben ut sesongen.

Publisert Sist oppdatert

Den 40 år gamle Sky Sports-kommentatoren, som så sent som tirsdag seilte opp som favoritt til jobben som ny sjef i managerløse Fulham, skal ifølge en offisiell kunngjøring på Valencias hjemmeside tiltre offisielt på søndag, den 6. desember. Han vil fra da av forberede sin nye klubb på onsdagens Champions League-møte med Lyon hjemme på Mestalla.

Utnevnelsen av Gary Neville som midlertidig manager for Valencia CF, kommer som lyn fra klar himmel, ikke minst fordi Garys bror, Phil, ble ansett som den store favoritten til jobben etter at Nuno Espirito Santo trakk seg på søndag. Helt siden han ble hentet til Spania i sommer, har Phil Neville som kjent fungert som assistent for Santo.

I en uttalelse på klubbens hjemmeside sier Valencia-president Layhoon Chan dette:

Salford City v Notts County - The Emirates FA Cup First Round
GARY NEVILLE

– Vi er henrykte over å ha sikret oss Gary så raskt. Gjennom sin rolle som hovedtrener for det engelske landslaget og en spillerkarriere i toppklasse med England og Manchester United, har han erfaring fra  øverste nivå.

– Gjennom hele karrieren  har Gary bestandig vist stort lederskap både på og utenfor fotballbanen. Han nyter enorm respekt i engelsk fotball, og det var hans personlige kvaliteter som overtalte oss om at han er den rette til å lede Valencia ut sesongen.

Gary Neville:
– Jeg er svært oppglødd over å ha blitt gitt denne muligheten med Valencia, en enorm fotballklubb med svært høy status. Fra min tid som spiller kjenner jeg også til fansens lidenskap og tilhørighet til klubben.

– Jeg ser virkelig frem til å arbeide med klubbens talentfulle spillere og gleder meg til utfordringen som ligger foran oss.

Pressekonferanse på torsdag

Ifølge nettsiden vil det bli avholdt pressekonferanse med klubbpresident Layhoon Chan og Gary Nevillepå Estádio Mestalla torsdag ettermiddag klokken 16.

Hva tror du – blir Gary Neville en suksess i Valencia?
Logg inn og legg igjen en kommentar.

Valencia v Monaco - UEFA Champions League: Qualifying Round Play Off First Leg
MESTALLA – Gary Nevilles arbeidsplass det neste halvåret.
Powered by Labrador CMS