Skjermdump: Sky Sports

Keane og Neville enige: – Nå har Rangnick bedre kontroll

Roy Keane og Gary Neville er enige om at Manchester United er godt posisjonert for topp fire når Premier League går inn i vinterpausen.

Publisert Sist oppdatert

I sin podkast spøkte Neville med sin tidligere lagkamerat, og sa at Keane som spiller aldri ville godtatt at Thiago Silva fikk frisparket som kostet Tottenham en scoring på Stamford Bridge søndag kveld.

Men om Manchester United var ekspertene enige.

– Nei, svarte Keane kontant da han i Sky Sports-studio ble spurt om Tottenham kan klare topp fire etter 0-2-tapet for Chelsea.

– De har ikke den samme bredden som Manchester United. West Ham gjør det bra, og Arsenal har nok et litt bedre lag.

United og Tottenham møtes i mars, i det som kan bli et avgjørende oppgjør for topp fire.

– Selv om Antonio Conte er en god manager, vil han nok se på troppen sin og konkludere med at de ikke er gode nok til å klare topp fire.

– De elleve beste er gode, men det er ikke nok. De neste månedene vil det komme skader, suspensjoner og landskamper – og det er da du trenger et lag på størrelse med det Manchester United viste at de hadde mot West Ham.

Manchester United v West Ham United - Premier League
SEIER: Marcus Rashford ble matchvinner mot West Ham.

Med 38 poeng avanserte United til fjerdeplass på tabellen med overtidsseieren mot West Ham.

Bare fire poeng skiller fra Wolverhampton på åttendeplass til United på fjerde. Både Arsenal og Tottenham kan gå forbi United dersom de vinner sine hengekamper.

Neville tror imidlertid også at Ralf Rangnick vil klare topp fire.

– Dette var en veldig god uke med seirer i tøffe kamper, sa Neville i sin podkast.

– Rangnick kommer sterkere ut av denne uka. Han føler nok at han har mer kontroll nå enn han hadde for et par uker siden.

Neville poengterte hvor viktig overtidsscoringen til Marcus Rashford kan vise seg å være, både for spilleren og for laget.

– Jeg synes ikke det er rettferdig å hevde at han har blitt distrahert av det han driver med utenfor banen. Han har hatt en dårlig periode, men det er ingen som vet årsaken.

– Da jeg så den scoringen, så jeg at det ga ham stor glede, og lidenskap er det viktigste du har som fotballspiller. Jeg vil se glede, lidenskap og temperament. Ikke et uttrykksløst ansikt. De siste ukene har Rashford virket å være tappet for energi og følelser, og det kan ikke skje. Du trenger følelsene dine som fotballspiller.

– Forhåpentligvis gir scoringen ham selvtillit til å stikke fram brystkassa igjen, for han er en eksepsjonell angriper.

Etter vinterpausen sparkes fotballen i Manchester i gang igjen med FA-cupkamp mot Middlesbrough.

FLERE REAKSJONER:

FACEBOOK
Powered by Labrador CMS