Gary Neville mener han ble feilaktig utvist

Gary Neville uttaler seg om det røde kortet han fikk mot Barnsley.

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag kveld var det duket for fjerde runde i ligacupen, mot Barnsley på Oakwell. Neville startet kampen som beck, og avsluttet kampen på sidelinjen. Ferguson hadde ikke byttet han ut, for han ble nemlig utvist og i følge han selv, ufortjent. Chris Foy var mannen som forhindret Neville i å spille helgens kamp mot Blackburn, og de to neste mot Chelsea og Everton.

I motsetning til Neville, har Ferguson sagt at han er enig i dommer Foy når det gjalt utvisningen. Dette vekket oppsikt, ettersom Sir Alex ikke er den typen som lett føyer seg på sånne ting.

"Dommeren sa i rapporten sin at jeg ikke prøvde å ta ballen, noe som er helt feil, men jeg vil ikke anke saken." har Neville uttalt i ettertid.

"Ballen var veldig høyt og jeg trodde deres spiller skulle komme i samme høyde som meg, men det gjorde han ikke." sier Neville, og fortsetter. "Jeg tok ballen, men det er umulig å stoppe i luften"

"Om jeg fortjente rødt kort? Jeg synes heller det skulle vært gult-og-tre-kvart! Jeg hadde ingen annen hensikt enn å ta ballen."

Synes du det var fortjent? Logg inn og kommenter!

Powered by Labrador CMS