Ferien over for Giggs

Tar et stort steg mot managerkarrieren kommende uke.

Publisert Sist oppdatert

Ryan Giggs en fremtidig United-manager?

Tja, tanken er ikke helt usannsynlig, spesielt ikke etter at Giggs nå skal fullføre et åtte dagers intensivkurs i regi av FIFA i forbindelse med U20-VM i Tyrkia. Kurset er starten på et lengre studie, og består han kurset vil han etterpå ha sikret seg UEFAs Prolisens – som betyr at han har trenerkursene som er nødvendig for å gjøre en jobb i Europas toppklubber.

Giggs vil gjennomføret kurset blant annet sammen med Gary Neville og Paul Ince, og de vil studere kamper i U20-VM som spilles i Istanbul og Bursa, skriver The Times. De skal gjenom om lag ti kamper på de åtte dagene.

Giggs tok på seg noe treneransvar under Sir Alex Ferguson i United forrige sesong, og det er ventet at han vil fortsette med det samme under David Moyes.

– Hvis jeg bestemmer meg for å legge fotballstøvlene på hylla neste sommer så vil jeg være i beste mulige posisjon for en trenerkarriere, sier Giggs.

Det er godt mulig Giggs må studere noen United-spillere i Tyrkia. Fem United-spillere er nemlig med i turneringen. Sam Johnstone, Tom Thorpe og Larnell Cole er med for England, Angelo Henriquez spiller for Chile og Guillermo Varela for Uruguay. Turneringen starter fredag.

Her kan du se når United-spillerne er i aksjon i turneringen.

Hvis du kunne velge – hvem av Uniteds tidligere spillere ønsker du mest som en fremtidig United-manager? Og Hvorfor? Giggsy, Scholes, Neville, Bruce, Keane, Solskjær eller?

Powered by Labrador CMS