garynnene

Gary Neville i Sky Sports studio: – Gang på gang er de ikke gode nok i denne typen kamper

Publisert Sist oppdatert

Etter United gikk på et fullt fortjent tap etter en ny svak forestilling mot et topplag på bortebane var Gary Neville klar i talen hos Sky Sports.

Med 0-2, null poeng og en prestasjon som var energiløs og langt under pari mener Neville at det er flere ting United og Ten Hag må finne ut av rundt det han kaller en bekymrende bortetrend.

– Hvis du sa etter de første kampene av denne sesongen at de nå skulle være der de er hadde du blitt sett rart på. Med den stallen de har og å fortsatt være med i Europa League, vinne ligacupen, være i semifinale i Fa-cupen og å være med i kampen om topp fire så ville det være veldig bra gjort.

– Likevel er det noen tegn på spesielt på bortebane og på de største arenaene at du må møte opp med kamplyst og glød og samtidig tørre å spille med høy kvalitet. Gang på gang får vi bevis på at United ikke er gode nok i denne typen kamper denne sesongen, men de kan fortsatt ende opp med å levere en veldig god sesong.

Newcastle United v Manchester United - Premier League
SLITER BORTE: United har ikke fått det til på bortebane den siste tiden og har tapt alle sine kamper mot topp 9-motstand på bortebane.

Den tidligere United-kapteinen fortsetter med å fortelle om at alle motstanderne i Premier League nå ikke kommer til å la seg lure og at Ten Hag må ta tak, samtidig som han har tro på at nederlenderen også kommer til å klare det.

– United har slått tilbake på tilbakeslag som dette og i dag ble de rett og slett overkjørt. De møter Brentford og Everton i løpet av den neste uken. Får de seks poeng så vil de plutselig være i en god posisjon igjen.

– Men det er likevel ingen som lar seg lure og i respekt for det større bildet så vet nok Erik ten Hag at de er nødt til å fortsette å forbedre seg stort. Det er bekymrende tegn i disse bortekampene hvor spillerne rett og slett ikke møter opp på jobb i dag var de aldri i nærheten for å være ærlig. 

– Man tenker at de kommer til å komme ut etter pause og slå tilbake, men det gjorde de ikke. De var fryktelig svake i den andre omgangen, og ikke noe bedre i den første så de fortjente å tape.

Powered by Labrador CMS