Raiola til angrep på Scholes

Paul Pogbas agent har tydeligvis latt seg irritere av United-legenden.

Publisert Sist oppdatert

3-2-tapet mot Brighton sved for et samlet United – klubb, spillere, manager, trenerapparat og fansen.

Etterpå sa Paul Pogba til pressen at det handlet om holdninger, og at han selv var det fremste eksemplet (på manglende holdning) på det.

I seg selv en direkte skremmende uttalelse fra Uniteds kaptein og største stjerne.

– Ikke noe som kan forsvare det

– DET er det ikke noe forsvar for, overhodet ikke. Jeg håper det var noe som forsvant i oversettelsen der, sa Paul Scholes etterpå.

– Hvis det er én ting man sier til seg selv, én ting man konstant gjentar, så er det «Rette holdninger, de må være på plass». Du trenger ikke å høre det fra andre. Du trenger ikke å høre det fra manageren eller lagkameratene.

Og fortsatte:

– Det mangler ledere i laget. Vi trodde at Paul Pogba kanskje kunne være den ideelle kandidaten, men han var ikke der i dag. Det var nok en svak kamp. Han er så ustabil. Han sparket ballen utover sidelinja, utover dødlinja, slo den for kort og han mistet stadig ballen.

Tirsdag morgen gikk så Pogbas agent til motangrep på Twitter – i det som var hans første innlegg på siden siden før fotball-VM.

– Noen må prate for ikke å bli glemt. Paul Scholes ville ikke gjenkjent en leder selv om han stod rett foran Sir Winston Churchill, begynte han.

Før han fortsatte med å harselere.

– Paul Scholes burde blitt sportsdirektør og rådet Woodward til å selge Pogba. Da hadde jeg jammen fått søvnløse netter med å finne ham en ny klubb, gitt….

Ble med i «debatten»

Det fikk Gary Neville og Mike Phelan til også å kaste seg inn.

– Jeg håper Paul Pogba går foran som en leder og får agenten til å holde munn, er Nevilles råd tirsdag formiddag.

– Det var en gang da en spillers kvalitet, stabilitet, holdninger, statistikk og oppførsel var det som genererte overgangsaktivitet, skrev Phelan – med et klart stikk til hvordan agenten håndterer saken.

Powered by Labrador CMS