United-heltene var enige om hvem Greenwood minner om

Gary Neville og Patrice Evra lot seg imponere av Mason Greenwoods mål mot West Ham.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United vant i helga 3-1 borte mot West Ham etter en herlig snuoperasjon, og det var tre vakre mål som sørget for at de tre poengene ble med tilbake til Manchester.

Først utlignet Paul Pogba med et fantastisk langskudd. Så sendte Mason Greenwood United opp i ledelsen etter en herlig vending og skudd. Til slutt gikk det for raskt for West Ham da Juan Mata spilte gjennom Marcus Rashford, som avsluttet angrepet på strålende vis, og scoret sitt 77. mål for Manchester United.

Mason Greenwoods mål var hans 20. for klubben.

UNITED-JUBEL: Her etter Mason Greenwoods scoring.
UNITED-JUBEL: Her etter Mason Greenwoods scoring.

Gary Neville var ekspertkommentator for Sky Sports under kampen, og han mente at Greenwood – og Pogba – har stjernefaktoren inne. Slik kommenterte Neville Greenwoods 2-1-scoring (ifølge Manchester Evening News):

– Mason Greenwood er den beste avslutteren i klubben. Det der er klasse. Den førstetouchen… jeg sier alltid når jeg ser ham at jeg føler at det er Robin van Persie. Kraften i skuddet er det som gjør at den går forbi keeperen.

– En kan argumentere for at Mata, Greenwood, Martial og Rashford alle ønsker å spille sentralt, og Greenwood gjør helt klart det. Jeg tror han er den beste fotballspilleren av dem alle. Han er ung, og han har så mye potensial at det er uvirkelig.

Gary Neville er definitivt ikke den eneste som mener verken at Greenwood er Uniteds beste avslutter eller at unggutten minner om Robin van Persie.

GAMLE LAGKAMERATER: Patrice Evra og Gary Neville.
GAMLE LAGKAMERATER: Patrice Evra og Gary Neville.

Patrice Evra satt i Sky Sports-studioet i forbindelse med kampen på London Stadium, og Nevilles gamle lagkamerat sa seg enig – og sammenlignet Greenwoods utnyttelse av Telles-innlegget med hvordan Van Persie kunne utnytte dårlige innlegg på en god måte.

– Dette minner meg om Van Persie. Jeg husker at jeg noen ganger ga noen skikkelige drittinnlegg, og han fikk de til å se vakre ut. Det er det Greenwood gjorde [her]. Han er den beste avslutteren i klubben. 

KUNNE FÅ DÅRLIGE INNLEGG TIL Å SE VAKRE UT: Robin van Persie.
KUNNE FÅ DÅRLIGE INNLEGG TIL Å SE VAKRE UT: Robin van Persie.
Powered by Labrador CMS