Carrick nærmer seg

Michael Carrick, som pådro seg et brudd i albuen mot slutten av hjemmemøtet med Roma for tre og en halv uke siden, kan være tilbake til neste helgs storoppgjør mot Arsenal.

Publisert Sist oppdatert

Mandag vil en planlagt skann forhåpentligvis gi det svaret alle ønsker seg – at albuleddet er leget. «I så fall vil han gjenoppta treningen sammen med oss og være tilgjengelig til Arsenal-kampen,» opplyser Sir Alex Ferguson til ManUtd.com.

United-manageren bekrefter at også Louis Saha kan være tilbake til kampen på Emirates Stadium neste søndag, og at Gary Neville trener for fullt.

«Det eneste Gary trenger nå er kamptrening, så vi skal prøve å få til noe i løpet av de neste syv dagene,» sier SAF, og legger til: «Fredag (idag) gjorde han sin 16. strake treningsøkt, så han er klar for kamp.

Når det gjelder Paul Scholes, og kneskaden han pådro seg på trening dagen før kampen i Kiev, er omfanget av denne fortsatt uklart. Han gjennomgikk en skann etter returen til Manchester, uten at denne ga noe klart svar, så han er booket inn for en ny sjekk hos en knespesialist på mandag.

«Kanskje er det noe (galt), og kanskje er det ingenting. Forhåpentligvis er det ikke snakk om noe langvarig, men det vil vi altså få vite mer om på mandag,» sier SAF.

Powered by Labrador CMS