Ronnie

Hasenhüttl: – Ingen stor hemmelighet at reversgiret ikke er det beste hos enkelte

Publisert Sist oppdatert

Ralph Hasenhüttl mener at noen av United-spillerne skygger unna å gjøre den defensive jobben.

Østerrikerens Southampton kjempet United ut av stilen under lørdagens 1-1-kamp på Old Trafford, der Saints fort kunne ha kommet til å plukke med seg alle tre poengene.

Etter kampen uttalte United-legende Paul Scholes seg kritisk, blant annet om den defensive jobbingen til kantspillerne Jadon Sancho og Marcus Rashford.

Hasenhüttl er enig i at enkelte United-spillere ikke har sine styrker defensivt.

– Det er ingen stor hemmelighet at reversgiret ikke er det beste hos alle etter at de har mistet ballen, sier Hasenhüttl ifølge blant andre Talksport.

Gary Neville er blant dem som har bitt seg merke i sitatet.

– Se for deg å være en Manchester United-spiller og høre en respektert motstandermanager si det om deg, skriver den gamle høyrebacken i en melding på Twitter.

Tidligere Tottenham-spiller Jermaine Jenas mener dog at Hasenhüttl burde ha holdt meningene sine for seg selv og ikke svart på det aktuelle spørsmålet.

– Hvis jeg skal være helt ærlig, så liker jeg det ikke. Jeg er ikke fan av det. Han har hatt en så bra uke at han bør fokusere på hva sitt eget lag har gjort, sier Jenas i BBCs studio, ifølge Football365.

– Jeg skjønner at han har en forhistorie med Ralf Rangnick, men det blir litt feil for meg å snakke om et annet lag, spesielt når de er inne i en tøff periode.

Powered by Labrador CMS