GARRY MONK: Swansea-sjef.

– Vi frykter ikke United

– Alt fokus er på dem, og det passer oss godt, sier en optimistisk Garry Monk foran lørdagens ligaåpning.

Publisert Sist oppdatert

Monk, som i mai ble ansatt som Swanseas nye manager etter å ha ledet klubben trygt unna nedrykk og inn på en fin 12. plass, vet imidlertid at det venter en tøff oppgave på Old Trafford.

– Det blir det bestandig med så mange toppspillere som de har. De har jo også hatt en veldig god sesongoppkjøring. Men vi har en veldig bra treningsuke bak oss og er positive, sa Monk på fredagens pressekonferanse hjemme på Liberty Stadium.

Han minnet også om at alle lag kan beseires:

– Sånn er det i denne ligaen. Hvis alt fungerer og laget spiller opp mot sitt beste, kan vi også slå storklubbene. Det har vi bevist før. Vi vet at det blir vanskelig, men vi frykter dem ikke. Tvert imot ser vi på dette som en utfordring.

Monk røpet videre at han tror laget hans er mer enn godt nok til å spille seg oppover tabellen og dermed  havne enda høyere enn fjorårets 12. plass.

– Spillerne mener i hvert fall alvor, og de vet at jeg gjør det samme. Likevel finnes det ingen garantier. Med tanke på våre kvaliteter, og om vi bruker dem riktig, kommer det til å gå mer enn bare bra. Vi tar en kamp ad gangen og passer på å gjøre alt riktig.

Monk bekreftet videre at det nærmer seg en overgang for Napolis argentinske landslagsforsvarer Federico Fernandez. Overgangen vil imidlertid ikke bli fullført i tide til at han rekker lørdagens kamp.

P.S.: Louis van Gaals pressekonferanse vil starte cirka klokken 15.30. Siste nytt derfra vil bli sluppet løs rundt klokken 16.

Her kan du se og høre alt Monk sa på pressekonferansen:

Powered by Labrador CMS