Ingen interesse i Bale

José Mourinho gjentok i natt at han venter på nye spillere.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg kommer ikke til å be klubben min om å kaste bort tid på spillere som er «mission impossible». Ronaldo er en viktig spiller og en stor økonomisk makt. Vi har ikke funnet noen årsaker som skulle få oss til å tro at han vil forlate Real Madrid, sa Mourinho tidligere i sommer.

Mission impossible

På nattens pressekonferanse gjentok Mourinho mye av det han sa om Ronaldo, men denne gangen var det Gareth Bale det handlet om.

– Ja, det er samme situasjon som med Ronaldo. Det har vært kontakt, man lodder stemningen, men mitt inntrykk var at Bale liker Real Madrid veldig godt. Han liker utfordringen der og han er i en veldig god situasjon nå. Jeg følte aldri at han hadde et ønske om å forlate klubben, så hvorfor bruke tid på spillere som ikke ønsker å komme, spurte Mourinho ifølge The Telegraph.

Venter på den tredje spilleren

De siste dagene har vi kunne lese at Nemanja Matic har fått tillatelse til å signere for Manchester United, og interessen i Eric Dier ser heller ikke ut til å forsvinne med det første.

Mourinho bekrefter at han venter på den neste signeringen, og at han helst ser at han får fire spillere inn i sommer.

– Det er vanskelig for meg å snakke om bestemte spillere, for de tilhører en annen klubb. Trenere setter ikke pris på at andre snakker om deres spillere, det samme gjelder så klart meg.

Håper på to signeringer til: José Mourinho.
Håper på to signeringer til: José Mourinho.

Mourinho kunne også fortelle at han ikke skjuler overgangsplanene sine for spillerne i United.

– Sist sommer sa jeg til laget at planen min var å hente inn fire spillere for å skape balanse i laget. (…) Nå gjentar jeg det nok en gang: Markedet er veldig vanskelig nå. Hvis klubben ikke har mulighet til å gi meg fire spillere, så får det være. Jeg liker spillergruppen min, men jeg håper fortsatt at vi kan få inn en tredje spiller – kanskje fire.

Powered by Labrador CMS