United blir ikke å se på Gardermoen

Det blir ingen mulighet til å se United-spillerne når de lander på Gardermoen lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Supporterklubben har fått mange spørsmål de siste dagene om hvilke muligheter det er for å se eller treffe United-spillerne i forbindelse med kampen mot Vålerenga søndag.

Dessverre vil det ikke bli mange muligheter utenom kampen.

United lander på Gardermoen lørdag kveld, men spillerne vil da plukkes opp ved utgangen av flyet og deretter fraktes videre til hotellet de skal bo på. De vil altså ikke bevege seg gjennom Gardermoen flyplass.

Supporterklubben kan heller ikke opplyse om hvilket hotell klubben skal benytte seg av under Oslo-besøket, og United vil heller ikke gjennomføre noen åpen trening her.

Dermed ser det ut som om eneste mulighet til å se spillerne er å dra på Ullevaal søndag klokka 16 for å se kampen mot Vålerenga. Torsdag vil vi også trekke ut 200 av dere som skal på kampen som får treffe noen av Uniteds førstelagsspillere etter kampen.

Møt Ex-spillere

Supporterklubben vil også ha diverse arrangement i Oslo lørdag, først i spikersuppa, så på Rockefeller. Arrangementet i Spikersuppa er åpent for alle, mens arrangementet på Rockefeller har 18-års aldersgrense. På disse arrangementene vil en rekke tidligere United-spillere, deriblant Peter Schmeichel, delta.

Rockefeller-salget er stengt. Eventuelle ledige billetter kan kjøpes i Spikersuppa eller i døra på Rockefeller lørdag kveld.

Powered by Labrador CMS