Hviler Rooney og Van Persie

Publisert Sist oppdatert

United er gjester hos Galatasaray tirsdag kveld.

Og Sir Alex kan velge sine elleve menn i visshet om at avansementet og gruppeseieren i Champions League allerede er i boks.

De siste to kampene handler altså bare om ære – og en del bonusmillioner. Samtidig gir de manageren muligheten til å gi verdifull spilletid til de nest beste og andre som trenger spilletid.

Journalist Nick Coppack hos manutd.com skriver at Wayne Rooney, Robin van Persie, Paul Scholes, Rio Ferdinand, Patrice Evra hviles. David de Gea blir også hjemme etter sine visdomstannproblemer. En BBC-journalist meldte mandag på twitter at Nani, Jonny Evans og Shinji Kagawa også trente mandag, men dette var tidlig mandag ettermiddag ikke bekreftet og trioen var uansett ikke med til Istanbul.

Åtte av spillerne i troppen har aldri spilt i Champions League før. De åtte er Nick Powell, Larnell Cole, Davide Petrucci, Ryan Tunnicliffe, Joshua King, Marnick Vermijl, Tom Thorpe og Sam Johnstone. De to sistnevnte har heller aldri spilt for Uniteds A-lag.

Mandag reiste følgende tropp til Tyrkia:

(bekreftet United-tropp)

Keepere: Sam Johnstone, Anders Lindegaard

Forsvarere: Scott Wootton, Alexander Büttner, Tom Thorpe, Marnick Vermijl, Rafael, Phil Jones,

Midtbanespillere: Tom Cleverley, Larnell Cole, Davide Petrucci, Ryan Tunnicliffe, Michael Carrick, Darren Fletcher, Anderson, Nick Powell, Ashley Young

Spisser: Danny Welbeck, Joshua King, Javier Hernandez, Federico Macheda

Les også: Bilder fra mandagens trening

Powered by Labrador CMS