Knuste Bury

Gabriel Obertan med hat-trick i reservenes 8-0-seier over Bury på Carrington.

Manchester Uniteds reserver møtte idag Bury i Manchester Senior Cup på Carrington. Warren Joyce stilte med et knallsterkt lag bestående av blant andre debutant Anders

Lindegaard, John O’Shea, Wes Brown og Paul Scholes fra start, og det var aldri tvil om hvilket lag som skulle stikke av med seieren.

Allerede etter ni minutter av kampen tok United ledelsen ved Joshua King. Fabio fikk tak i en gjennombruddspasning fra Wes Brown og spilte den inn til King, som hadde en enkel oppgave med å sette ballen i mål.

Etter 16 minutter fikk Robbie Brady hodet på et godt innlegg fra John O’Shea, og det stod 2-0 til United. Men scoringsfesten hadde bare såvidt begynt.

Først scoret King sitt andre for kvelden etter en pasning fra John O’Shea, før Obertan scoret sitt første etter en corner. Fabio økte til 5-0 etter pasning fra King, og etter 34 minutter scoret Obertan kveldens sjette mål med utsiden av høyrefoten etter en pasning fra Wes Brown.

Tre minutter før pause fullførte Obertan sitt hat-trick. Paul Scholes slo en fantastisk 40-meterspasning, og Obertan tok ballen nydelig med seg forbi keeper Branagan i Bury-målet på ett touch, før han plasserte ballen i mål. En perfekt avslutning på en fantastisk United-omgang. 7-0 til pause.

I pausen kom Marnick Vermijl inn, og det tok han bare åtte minutter av andre omgang å øke Uniteds ledelse til 8-0 da han sendte ballen i mål etter pasning fra Fabio.

Dessverre ble ikke flere mål i kampen – til tross for flere gode United-muligheter. Andre omgang ble derfor et antiklimaks etter den fantastiske førsteomgangen, men 8-0 er uansett et fantastisk resultat.

Paul Scholes gikk av banen etter en times spill etter å ha spilt en god kamp på Uniteds midtbane. Anders Lindegaard gjorde etter rapportene en god jobb de få gangene han ble testet av Bury-spillerne, og imponerte med god organisering av forsvaret og trygg opptreden. Han var også oppe i krysset og reddet et skudd fra Burys Danny Carlton.

Manchester United – Bury 8-0 (7-0)

9 min 1-0: King (Fabio)16 min 2-0: Brady (O’Shea)25 min 3-0: King (O’Shea)27 min 4-0: Obertan32 min 5-0: Fabio (King)34 min 6-0: Overtan (Brown)42 min 7-0: Obertan (Scholes)53 min 8-0: Vermijl (Fabio)

United: Anders Lindegaard, Oliver Gill (Reece Brown 46), Wes Brown, Scott Wootton, John O’Shea, Gabriel Obertan, Darron Gibson, Paul Scholes, Fabio, Robbie Brady, Joshua King (Marnick Vermijl 46).

Ubenyttede reserber: Conor Devlin