«Gers» vil ha Obertan

VIDEO Håper på en låneavtale for 2010/11-sesongen.

Publisert Sist oppdatert

Det er The Daily Mail som melder at den skotske storklubben er på jakt etter en anvendelig angriper, og at Uniteds franske 21-åring skal toppe ønskelisten for kommende sesong.

Obertan kom til United fra Bordeaux i fjor sommer, og viste i glimt at han har potensial til å bli en verdifull spiller. Nå ble det bare 5+8 kamper og ujevne forestillinger for førstelaget i debutsesongen, men Obertan er ung og lærevillig. Han er hurtig og teknisk god – om enn foreløpig noe uslepen i kantene, så kanskje er et utlån til Rangers det som skal til for å få satt skikkelig fart på karrieren hans?

Hva mener du, og har du tro på en United-fremtid for den unge franskmannen? Logg inn og kommentér!

<object width=»542″ height=»385″><param name=»movie» value=»http://www.youtube.com/v/JoYcY_TB468&hl=nb_NO&fs=1&»></param><param name=»allowFullScreen» value=»true»></param><param name=»allowscriptaccess» value=»always»></param><embed src=»http://www.youtube.com/v/JoYcY_TB468&hl=nb_NO&fs=1&» type=»application/x-shockwave-flash» allowscriptaccess=»always» allowfullscreen=»true» width=»542″ height=»385″></embed></object>
Powered by Labrador CMS