King sikret uavgjort

Og Gabriel Obertan hadde to målgivende pasninger i reservelagets 2-2-kamp mot Sunderland torsdag kveld.

Publisert Sist oppdatert

Uniteds reservelag hadde fortjent å få med seg mer enn ett poeng fra oppgjøret mot Sunderland, men et energisk bortelag presset Warren Joyce sine menn til uavgjort.

Joshua King kunne sendt United i føringen allerede i åpningsminuttet. Ryan Tunnicliffes lobb fant King, som kom seg forbi to forsvarsspillere, men avslutningen gikk over tverrliggeren. Sunderland hadde også to gode muligheter i åpningsminuttene, men det var United som fikk den første scoringen. 16 minutter var spilt da Bebe og Obertan kombinerte mellom seg. Etter å ha fått en pasning fra Bebe, la Obertan ballen tilbake til portugiseren, som fra kanten av 16-meteren satte ballen i krysset.

Bebe og United var ikke i gledesrus lenge. Gjestene trengte kun fem minutter på å utlikne, med en heldig volley. Louis Laings skudd gikk via Scott Wootton og i mål bak en hjelpesløs Devlin. Etter utlikningen overtok Sunderland initiativet i kampen, og United slapp kun til på enkelte kontringer. Overtaket ga ikke resultat før pause, men ti minutter ut i andre omgang fikk de sin belønning. Da hadde United kjempet til seg kontrollen i kampen igjen, men nølende forsvarsspill ga Sunderland muligheten de trengte.

United var klart best i andre omgang, og presset på for utlikningen. Etter 79 minutter kom den endelig, og igjen var det Obertan som var servitøren. Franskmannen stusset en corner videre til King, som fra kort hold headet ballen i mål. Det ga de røde blod på tann. Ravel Morrison hadde to gode muligheter, hvorav det ene skuddet ble reddet på streken av en Sunderland-forsvarer. Det holdt derimot ikke helt, og reservelaget måtte ta til takke med ett poeng.

United: Devlin; R Brown (Petrucci 62), Wootton, Gill, Vermijl; Norwood, Tunnicliffe, Morrison; Bebe (Pogba 62), Obertan, King.
Ubenyttede reserver: Johnstone, Thorpe.

Kilde: ManUtd.com

Powered by Labrador CMS