Angrer exiten

Marseilles Gabriel Heinze skryter av Fergie og skulle gjerne vært avslutningen på sin United-karriere foruten.

Publisert Sist oppdatert

På onsdag møter United Marseille på Stade Velodrome til første kamp åttendedelsfinalen i Champions League. Tidligere United-forsvarer Gabriel Heinze spiller nå i den franske klubben, og argentineren forteller at han angrer på hva som skjedde i hans siste tid på Old Trafford før han dro til Real Madrid sommeren 2007.

– Det er ikke mange ting jeg angrer på i min fotballkarriere, men episoden med Ferguson er en av dem, sier Heinze til ESPN Soccernet.

– Jeg er impulsiv og viljesterk, noe som til tider har gitt meg problemer. Det var også tilfellet da jeg forlot United.

Til tross for et bittert brudd i etterkant av at Heinze ønsket seg bort fra Old Trafford, skryter 32-åringen av sin tidligere manager, Sir Alex Ferguson.

– Når man ser tilbake på det er det lett å se at Ferguson hadde stor innflytelse på karrieren min, på en positiv måte. Jeg trodde hodet mitt var innstilt på å være en vinner før jeg kom til United, men jeg hadde bare delvis fullført denne reisen.

– Sir Alex gir alle spillere han kommer i kontakt med mye mer stå-på-vilje og engasjement. Han krever at spillerne gir alt for United, og jeg er lei meg for at vi havnet på kant med hverandre på slutten, for jeg har fortsatt så mye respekt for ham.

Gleder seg til kamp

Heinze, som før overgangen til Real Madrid sommeren 2007 flørtet med tanken å forlate United til fordel for erkerival Liverpool, kan ikke vente seg noen varm velkomst på Old Trafford, men ser allikevel frem til å komme tilbake til sin tidligere hjemmebane i returoppgjøret om tre uker.

– Jeg kan ikke vente til jeg kommer tilbake på banen på Old Trafford, for United er den mest spesielle klubben av alle – og jeg inkluderer Real Madrid på den listen.

– United er en klubb bygget på suksess. Den har en arv, sine legender og trofeer, men for meg er også Old Trafford et veldig humant og varmt sted, avslutter argentineren.

Første kamp mot Marseille spilles onsdag kveld på Stade Velodrome i Marseille og avspark er klokken 20.45 (skandinavisk tid).

Powered by Labrador CMS