– Overbevisende forestilling

Britisk presse strør om seg med superlativer etter Uniteds oppvisning på Craven Cottage.

Publisert Sist oppdatert

Formidabelt!

Henry Winter i The Telegraph er en av dem som lot seg overbevise. «Dette var formidabelt; United var like gode som Fulham var dårlige,» skriver han, og trekker blant annet frem Wayne Rooney og Dimitar Berbatovs avslutningskvaliteter.

– De var «en George Best verdig», mener Winter og minner om at «the Belfast Boy» etter sin fantastiske United-karriere blant annet dro til Fulham, hvor han «prydet den gamle gressmatten ved Thames’ bredder».

Han gir også United-fansen skryt for deres vokale bidrag.

– De sang om sine favorittspillere, nåværende som tidligere, mens de gledet seg til Thursday night in Amsterdam. Ja, også hadde de komponert noen sanger om Luis Suarez.

United med stil

– Uten tanke for annet enn fokus på oppgaven, feide Manchester United Fulham til side, skriver The Guardians David Hytner.Han minner om at United fortsatt har til gode å tape på bortebane, og fastslår at det heller aldri var fare for at det ville skje her.

– Men selv om Fulham kom bedre med etter pause, avsluttet United med stil, skriver han, og bedømmer Dimitar Berbatovs 5-0-scoring som enda bedre enn Wayne Rooneys «delikate skruball fra 25 meter».

The Scotsman konstaterer at United opprettholder presset på ligaleder Manchester City, og skriver at United dominerte første omgang, bare for å fullføre slakten i andre.

5-stjerners forestilling

Manchester Evening News trekker først og fremst frem Uniteds «beundringsverdige evne til å slå tilbake».

– Etter derby-ydmykelsen har de regruppert og kjempet frem resultater. Og, siden sjokket mot Basel, har de klart å erstatte sliteseire med dynamiske forestillinger. De har også funnet frem skyteskoene sine og brukt dem godt mot Wolverhampton, QPR og Fulham, skriver Stuart Mathieson.

Kostbar seier

Alle avisene trekker også frem det faktum at United heller ikke denne gang kom seg gjennom en kamp uten å bli skadeskutt.Allerede i åpningsminuttene måtte Phil Jones (bildet under) tåle en albu i fjeset, og selv om han spilte videre i et kvarters tid, måtte han til slutt gi opp. Senere i oppgjøret led erstatteren, Ashley Young, tilsvarende skjebne. En stygg takling resulterte i at også han måtte si takk for seg og forlate gressmatten. Begge spillerne må til nærmere undersøkelse før skadeomfanget kan fastslås, men det kan bli snakk om fravær på opp til to, tre uker.

Powered by Labrador CMS