– Forhåpentligvis bevist at jeg kan hjelpe klubben

Publisert Sist oppdatert

Det har vært opp og nedturer med United under Ole Gunnar Solskjærs ledelse, men nå peker alle piler oppover. På den lukkede delen av pressekonferansen i forkant av Fulham-kampen, fikk nordmannen spørsmål om hva han føler om støtten i klubben:

– Jeg har forhåpentligvis bevist at jeg kan hjelpe klubben i fremtiden. Personlig har jeg følt veldig sterk støtte fra klubben og ledelsen. De har gjort reisen som har vært veldig opp og ned, klar for meg.

United toppet tabellen før denne midtukerunden, men Leicester gikk forbi tirsdag kveld. United tar tilbake tabelltoppen med seier mot Fulham. Solskjær sier at de ikke tenker noe annerledes selv om de er i en god posisjon i ligaen:

– Det er ikke et annerledes tenkesett. Fokuset vårt er på den neste kampen. Det eneste som betyr noe er hvem som er der til slutt (på tabelltoppen).

– Det har vært så mange serieledere denne sesongen, jeg vet ikke hvor mange lag som har ledet serien.

TETT I TOPPEN: Brendan Rodgers og Leicester passerte Ole Gunnar Solskjær sitt United på Premier League-tabellen tirsdag kveld.

Luke Shaw hadde en glimrende kamp mot Liverpool. Over en lengre periode har 25-åringen vært meget god på venstrebacken. Solskjær forteller at Shaw er i bedre form nå, og at de ofte har samtaler med hverandre.

– Luke har enorme kvaliteter. Mot Liverpool så du at han tok med seg ballen fremover i banen, det er noe jeg har sagt til ham at han må gjøre oftere. 

TILBAKE PÅ SITT BESTE: Luke Shaw.

– Han har nettopp blitt pappa og har det veldig bra mentalt. Han har bra fysikk og kondisjonen er mye bedre. Han scorer veldig bra på intensitet og det må hvor mye han løper i løpet av kampene.

– Når man får muligheten til å snakke eller lære om personligheten til spillerne, er det noe som er veldig viktig. Man får mye ut av en samtale. 

Powered by Labrador CMS