– Ingen lys i tunnelen

– Skadelisten MÅ reduseres, sier en fortvilet SAF.

Publisert Sist oppdatert

– Slik ligaen er i ferd med å utvikle seg får vi bare håpe at dagens resultat ikke får så altfor stor betydning, sa Sir Alex til MUTV etter Uniteds andre strake nederlag på Craven Cottage.

– Vi er nødt til å få (de skadede) forsvarsspillerne våre tilbake om vi skal ha en ordentlig sjanse til å henge med i mesterskapskampen, det er det ingen tvil om. Men når vi får dem tilbake vil vi være med igjen for fullt.

– Dess raskere de kommer tilbake, dess bedre. De gjør sitt beste. Det medisinske støtteapparatet og fysioterapeutene jobber på spreng for å få dem tilbake, men for øyeblikket finnes det ikke lys i tunnelen, det er helt sikkert.

Manageren nektet likevel å skylde på skadesituasjonen når han skulle forklare nederlaget på Craven Cottage.

– Det var sårbart der bak, og det uten at vi kunne gjøre noe til eller fra. Sånn sett må vi ha sympati for spillerne. Det er vanskelig for midtbanespillere å gjøre jobben som midtstoppere, og Ritchie De Laet er bare 21 år gammel. Han har ikke den erfaringen som trengs i kamper som dette.

– Det første baklengsmålet var selvfølgelig altfor enkelt, og ga Fulham en plattform å bygge videre på. Det var viktig for dem og tilsvarende uheldig for oss. Deretter ble det en kamp i oppoverbakke, inntil scoringen like etter pause tok knekken på oss. Den hadde vi ikke regnet med.

– Det tredje målet kom som følge av en svak dommeravgjørelse, men da var vi allerede havnet i en vanskelig situasjon.

– Vi klarte aldri å komme oss inn bak forsvaret deres. De er veldig godt organisert, så…… det var en vanskelig dag for oss, sa en skuffet manager.

Kilder: ManUtd.com og Sky Sports

Powered by Labrador CMS