– Vi fortjente det

VIDEO Mike Phelan innrømmer at Fulham vant fortjent.

Publisert Sist oppdatert

– Det er ekstremt skuffende å tape 3-0, men Fulham fortjente seieren. Nå må vi bare sørge for å komme oss videre, sa Uniteds assisterende manager til Sky Sports etter å ha sett laget sitt tape en Premier League-kamp for andre uke på rad.

– Det var noen nøkkelsituasjoner i oppgjøret, som ved den første scoringen. Det var ikke det artigste målet å slippe inn, ettersom det ble begått noen blundere i forkant. Men det er slikt som av og til skjer.

– Å slippe inn nok et mål like etter pausetalen, er imidlertid langt fra hva en ønsker seg. Da har ikke formaningene lenger noen verdi, og da blir det vanskelig, sa en skuffet Phelan.

<embed src="http://c.brightcove.com/services/viewer/federated_f8/271552671" bgcolor="#FFFFFF" flashVars="videoId=58172656001&playerId=271552671&viewerSecureGatewayURL=https://console.brightcove.com/services/amfgateway&servicesURL=http://services.brightcove.com/services&cdnURL=http://admin.brightcove.com&domain=embed&autoStart=false&" base="http://admin.brightcove.com" name="flashObj" width="486" height="412" seamlesstabbing="false" type="application/x-shockwave-flash" swLiveConnect="true" pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash"></embed>

Powered by Labrador CMS