– Se opp for Dembele!

Fulham-fansen er selvfølgelig høyt oppe etter oppvisningen mot Norwich i Premier League-åpningen. Men klarer laget deres å følge opp når motstanderen heter Manchester United?

Publisert Sist oppdatert

Du kan følge Mats Bjørnstad på Twitter HER, mens du finner Fulham Supporters Club Norway sin Twitter-konto HER.

Mats Bjørnstad i London-klubbens norske supporterklubb innrømmer at han ikke er helt overbevist om det. Likevel holder han mulighetene åpne dersom laget hans bare sørger for å holde tett bakover. Klarer de det, kan hva som helst skje, mener han.

Men for å begynne i motsatt ende: Hvilke forventninger har han egentlig til sesongen nå som Fulham er fulle av selvtillit etter sin knusende 5-0-seier i åpningskampen forrige helg?

– At vi havner midt på tabellen, som vi har gjort de siste årene. Topp 10 er vi fornøyd med. Og så håper vi selvfølgelig på en god «cup run».

Og hvilke forventninger har du til Fulham før kampen mot Manchester United?

– Største forventningen er at jeg skal på kampen. Blir første gangen på Old Trafford, så det blir moro. Alt annet enn tap er en bonus.

Manchester United har godt tak på Fulham på hjemmebane. Tror du at Fulham kan ta med seg alle tre poengene hjem til London?

– Nei, men det har skjedd større bomber i fotball tidligere + at United er ganske svekket for øyeblikket.

Hva slags kampbilde ser du for deg på Old Trafford?

– At United kommer til å styre i store deler av tiden. Derfor må vi være kompakte defensivt og ta vare på de mulighetene vi får.

– Dembele (bildet til høyre), Ruiz og Petric var meget gode i åpningskampen. Dembele er en mann jeg vet mange United-supportere ønsker seg, så jeg tipper mange er spente på han.

Ja, Moussa Dembele er jo en spiller som har blitt aet til United både titt og ofte, og på lørdag får Ferguson muligheten til å finsikte ham. Er han etter din mening god nok for en klubb som United?

– Jeg tror Dembele ville passet perfekt i United. Men Ferguson har nok sett det han trenger allerede.

Tror du han forsvinner? Til hvilken klubb i så fall?

– Jeg tror det er 60/40 i favør at han blir. Hvis han går tror jeg det blir til United eller Tottenham.

Hva – og hvem – frykter du mest fra Sir Alex’ mannskap?

– Jeg frykter ingen spesielle, det er så mange bra spillere at man kan ikke konsentrere seg om en enkelt.

United er revansjesugne etter tap mot Everton i åpningsmatchen. Vær helt ærlig nå – hva tror du resultatet blir på Old Trafford?

– Jeg tror United vinner med ett, svarer Fulham-supporter Mats Bjørnstad nøkternt.

Nysgjerrig på Fulhams supporterklubb? Her kan du sjekke nettsiden deres – FFC Norway

Powered by Labrador CMS