– Det har blitt mye latter

Supporterklubbens Andreas Rønningen Sandbu kommer tett på United-stjernene når han ikler seg Fred the Red-kostymet tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag spiller Manchester United treningskamp i Sverige, når AIK står på motsatt banehalvdel.

I den anledning skal varamedlem i  og nettskribent for United.no, Andreas Rønningen Sandbu, ikle seg maskotkostymet til Fred the Red, etter at den som normalt bærer det røde kostymet ikke hadde anledning til å reise til Sverige.

Manchester United kontaktet den skandinaviske supporterklubben, og Andreas reagerte lynraskt da det ble sendt ut en fellesmail internt i supporterklubben. Hovedpersonen ser frem til å ta fatt på oppgaven.

Andreas Rønningen Sandbu

– Når jeg aldri ble god nok til å spille fotball foran 45.000 tilskuere så får jeg heller være klovn foran 45.000, legger han til med et smil.

Andreas blir gjort oppmerksom på et bilde av seg i Spider Man-kostyme, men tror ikke dette vil gi ham noen fordeler i det som kan bli en varm affære tirsdag.

– Den var ikke så varm!

– Men jeg har gått med bevernylondress ute på byen en gang. Det må vel telle. Ellers er jeg stort sett relativt dårlig til å kle meg varmt nok, så det kan bli en utfordring med 2 x 45 min i Fred the Red-drakt, frykter Andreas.

Reaksjonene har ikke latt vente på seg etter at Sandbu grep muligheten med begge hender.

– Det har stort sett vært mye latter. Og noen som synes det er flaut. Og det er det jo på en måte også, men det er litt av moroa, røper han.

Powered by Labrador CMS