Fred: – Jeg er sulten på å spille fotball igjen

Midtbanespilleren ser frem til ny sesong og har tro på at det kan bli en god sesong for United.

Publisert Sist oppdatert

Uniteds brasilianer innrømmer at han lengter etter å spille fotball. Da terminlisten for 2019/20 sesongen ble offentliggjort fulgte 26-åringen spent med.

– Når terminlisten slippes, mens du er på ferie, uansett hvor i verden det er, blir du sulten på å spille fotball igjen. Jeg mener sesongen starter den dagen terminlista blir sluppet, sier Fred til klubbens hjemmeside.

Fred sin første sesong i United var preget av både oppturer og nedturer, men sesongen ble avsluttet på en positiv måte for egen del.

SNAKKER OM NESTE SESONG: Fred er klar for å kjempe om trofeer denne sesongen.

– Min første sesong var veldig vanskelig, men jeg følte at jeg avsluttet sesongen på en ok måte. Jeg håper neste sesong blir bedre, både for min egen del og Manchester Uniteds. Jeg gleder meg til å være en del av det, sier brasilianeren.

– Vi vil utfordre om troféer. Vi er Manchester United og vi må være klare for å kjempe om hvert trofé, og jeg er sikker på at vi vil ha en suksessrik sesong sammen med våre fantastiske supportere, fortsetter han.

For tiden spilles Copa America i Brasil, men selv om Fred står med 11 A-landskamper var han ikke å finne i den endelige troppen til vertsnasjonen.

Det betyr etter alle solemerker at Fred møter opp på Carrington 1.juli for å starte forberedelsene inn mot neste sesong.

Powered by Labrador CMS