Paul Pogba & Co snudde kampen

Paul Pogba og Frankrike snudde 0-1 til 2-1 mot Tyskland, mens Sergio Romero og Argentina tapte på overtid mot Brasil. Vi fulgte kveldens landskamper der United-gutta var i aksjon.

Publisert Sist oppdatert

Paul Pogba og Frankrike tok et stort steg på vei mot gruppeseieren etter å ha snudd 0-1 til 2-1 mot Tyskland i kveldens Nations League kamp.

Frankrike og Pogba trøblet stort før pause og det var lite å si på at Toni Kroos ga et kriserammet Tyskland ledelsen på et noe tvilsomt straffespark.

Etter hvilen våknet imidlertid de franske verdensmesterne og Antoine Griezmann ble den store helten for hjemmelaget med sine to scoringer.

45 minutter for Lukaku

I Brussel startet Romelu Lukaku på topp for Belgia mot Nederland, men måtte gå målløs av banen til pause. Det ble med de første 45 minuttene for United-spissen og oppgjøret mellom nabolandene Belgia og Nederland endte 1-1.

Kveldens sureste opplevelse fikk Sergio Romero som lenge holdt Brasils stjernespekkede angrepsrekke i sjakk, men tre minutter på overtid headet Miranda inn seiersmålet for Brasil som vant kampen 1-0.

Tidligere i ettermiddag spilte Eric Baillys Elfenbeinskysten 0-0 mot Den sentralafrikanske republikk, mens Victor Lindelöf ble sittende på benken i Sveriges kamp mot Slovakia.

Oppggjøret på Friends Arena i Solna endte 1-1.

Slik forløp kveldens landskamper seg med United-spillere i aksjon:

UEFA NATIONS LEAGUE:

Frankrike – Tyskland 2-1 (0-1)

Slutt: Paul Pogba og Frankrike snudde 0-1 til 2-1 og tok tre meget viktige poeng i Nations League. Nå leder Frankrike tabellen med syv poeng, foran Nederland med tre. Nederland har imidlertid én kamp mindre spilt. Tyskland ligger sist med ett fattig poeng og stirrer en degradering rett i hvitøyet.

80 min: Antoine Griezmann sender Frankrike i føringen fra ellevemeteren. Det tok sin tid før Frankrike kom i gang, men nå har Didier Deschamps menn stø kurs mot gruppeseieren.

62 min: Så sitter den endelig for vertene og det er Antoine Griezmann som header inn utligningen for Frankrike. Den scoringen sender Frankrike tilbake på toppen av tabellen, mens Tyskland er tilbake på nedrykksplass. Det er små marginer…

* Etter den flaue forestillingen mot Nederland har Tyskland virkelig slått tilbake i kveld. Leder fremdeles 1-0 og Frankrike sliter.

2. omgang er i gang

45 min: Det er pause på Stade de France. Tyskland var det beste laget før pause, men Frankrike kom mer med mot slutten av omgangen. Om resultatet skulle stå seg er gruppen igjen vidåpen med både Frankrike og Tyskland på fire poeng.

14 min: Toni Kroos sender Tyskland i føringen på straffespark

Frankrike og Tyskland møtes i Nations League i en kamp der Frankrike jakter gruppeseieren, mens Tyskland kjemper for å unngå nedrykk.
Paul Pogba starter kampen for Frankrike.


PRIVATLANDSKAMPER:

Belgia – Nederland 1-1 (1-1)

Slutt: Det ender uavgjort 1-1 i Brussel i en privatkamp der begge lags managere benyttet anledningen til å gjøre mange bytter. Romelu Lukaku spilte 1. omgang for Belgia, men måtte gå målløs av banen. Forhåpentligvis kommer nettkjenningene kom Stamford Bridge til helgen.

* Belgia gjorde flere bytter i pausen, blant andre Romelu Lukaku som dermed får verdifull hvile før lørdagens storkamp mot Chelsea.

2. omgang er i gang. 

45 min: Pause i Brussel

* Tidligere United-spiller Daley Blind er kaptein for Nederland.

27 min: Nederland utligner i Brussel og det er Arnaut Groeneveld som skaper balanse i regnskapet. Den målgivende pasningen var det den tidligere United-spilleren Memphis depay som besørget. 

5 min: Dries Mertens har sendt vertene i føringen i Brussel.

Romelu Lukaku starter kampe for Belgia.

Brasil – Argentina 1-0 (0-0)

Slutt: Brasil vinner 1-0 takket være Mirandas overtidsscoring.

90+3 min: Så sprekker nullen for Romero. Neymar finner Miranda som igjen finner nettmaskene bak Uniteds keeper. 1-0 til Brasil på overtid og den er sur å få i fleisen på overtid mot erkerivalen.

* Brasil har gjort to bytter, men fremdeles er det ingen Fred å se. Romero holder fortsatt burent rent mot Brasils stjernegalleri og hadde en dolid redning på Arthurs skudd.

45 min: Målløst til pause mellom stormaktene

* Sergio Romero vokter Argentinas mål, mens Fred er på benken for Brasil. Brasil stiller mannsterke og har med de fleste av stjernene sine, mens Argentina mønstrer et noe reservepreget lag.

Sverige – Slovakia 1-1 (0-0)

SLUTT: Det ender 1-1 i Solna på Friends Arena. Victor Lindelöf ble sittende på benken gjennom hele kampen

* Victor Lindelöf ser ut til å bli sittende på benken kampen ut for vertene.

84 min: Albert Rusnak utligner for Slovakia på tampen.

52 min: John Guidetti sender svenskene i føringen mot Slovakia.

2. omgang er i gang. 

45 min: Det er målløst ved halvtid på Friends Arena.

Victor Lindelöf starter kampen på benken for Sverige

 

 

 

Powered by Labrador CMS