Overbevist av tidligere Arsenal-spiller

Fred forteller hvordan Gilberto Silva argumenterte for at klienten burde velge Manchester United.

Publisert Sist oppdatert

TITTELBILDE: Freds Instagram-profil


Den tidligere Arsenal-spilleren er Freds agent og har representert 25-åringen i flere år.

Silva spilte naturlig nok en sentral rolle i brasilianerens overgang fra Shakhtar til Manchester United.

– Gilberto var en klassespiller for Arsenal, men han har stor respekt for Manchester United, som åpenbart er en stor klubb her i England, sier Fred i et større intervju til United Review, kampprogrammet som gis ut i forbindelse med Tottenham-kampen på mandag.

– Han roste klubben, og etter at han fikk muligheten til å snakke med José Mourinho og andre personer i klubben, bestemte vi oss for at jeg skulle gå til United. Vi var enige om at det var en god overgang for meg.

– Gilberto er en flott fyr, og rådene hans betyr mye for meg. Han spilte i samme posisjon som meg og vant Premier League, så jeg ser til ham for inspirasjon. Jeg lytter til det han har å si og tar det med meg videre.

I siste nummer av United-Supporteren kan du lese Freds fascinerende historie i Brasil!

I forbindelse med overgangen til United uttalte Gilberto Silva at han ser på Fred som en blanding av det man normalt ser i en sekser og en åtter på midtbanen.

– Han har en rekke kvaliteter, spesielt i å sy sammen spillet, som en tøff playmaker. Han er en ordentlig boks-til-boks-spiller og sistepasningen hans er veldig god. Har han sjansen til å gå fremover i banen – og finne noen lagkamerater som har plass – så kan han det. Han er også veldig fokusert, og mentaliteten hans har imponert meg, sa Silva i juli.

Agenten mener at Freds tid i Europa med Shakhtar gjør overgangen til United enklere enn den var for Kleberson og Anderson.

– Jeg tror Kleberson var for sjenert og innadvendt til å spille for en så stor klubb. Han slet også med skader. Når det gjelder Anderson så var det ganske trist for meg at han ikke kunne tilpasse seg enda mer. Møter man på utfordringer så må man tilpasse seg, siden man alltid vil møte utfordringer i livet.

Powered by Labrador CMS