Ryktesaker, uke 11

Denne stjernespissen glipper trolig for United.

Publisert Sist oppdatert

Les også: Forrige ukes rykter

Fredag 16. mars:

21.00: Real Madrid skal ha sikret seg en intensjonsavtale med Bayern Münchens Robert Lewandowski som også United skal ha vært på jakt etter, melder flere spanske medier. Verken Real Madrid eller Bayern München har imidlertid bekreftet at den polske stjernespissen blir solgt.

08.45: Ifølge italienske Il Fatto Quotidiano er Mino Raiola under etterforskning for skattesnusk etter at at nederlandske myndigheter har gått sett på agentens virksomhet med Maguire Tax and Legal i Amsterdam. Flere av Raiolas klienter dras inn i etterforskningen, blant andre Paul Pogba og Zlatan Ibrahimovic.

– Det er ikke min virksomhet. Dersom mine spillere benytter seg av dem (Maguire Tax and Legal), er det ikke jeg som tvinger dem til det, sier Raiola i en uttalelse til avisen.

07.50: Før Champions League-møtet hadde United-spillerne blitt lovet en tur til Cheltenham-festivalen, et av Storbritannias største galoppstevner, dersom det ble avansement til kvartfinalen. Det ble det som kjent ikke, og dermed blir det heller ingen hestegalopp, skriver Independent. Festivalen har for øvrig blitt slaktet som en fyllefest de siste årene.

07.45: Ifølge italienske Premium Sport skal Juventus ha vært i møter med agentene til Anthony Martial. Serie A-klubben skal være bestemt på å sikre seg den franske 22-åringen. Samtidig er det ikke lenge siden det ble meldt at Manchester United har åpnet forhandlinger om ny kontrakt med Martial.

Torsdag 15. mars:

20.10: Adrian Mutu, husker dere han? Den tidligere Chelsea – og Juventus-spilleren, kanskje mest kjent for utenomsportslige utfordringer, mener at Zlatan Ibrahimovic er frosset ut av José Mourinho.

– Mourinho bryr seg ikke om hvordan laget spiller, bare resultatet. Jeg har informasjon at Zlatan ikke er skadet, han er bare ute i kulda hos Mourinho, skal Mutu ha sagt, ifølge MEN.

Den sensitive informasjonen Mutu her viser til, kan fint være tatt fra Mourinhos pressekonferanse for bare noen uker siden, hvor han bekreftet at Zlatan ikke er skadet, men heller ikke helt kampklar.

19.40: Brasilianske Anderson Talisca linkes igjen til United. Vi har snakket med Jan Hagen, ekspert på portugisisk fotball, om ryktet. 

14.10: MEN viser til «kilder nær spilleren» når det meldes at United følger nøye med på Arsenals 22 år gamle spanske høyreback Hector Bellerin.
De samme kildene skal ha fortalt MEN at United har vært i kontakt med Bellerin-leiren og bedt om å bli oppdatert om utviklingen foran det som kan bli en sommerovergang.

13.25: Så kan The Mirror fortelle oss hvilke to spillere som står øverst på José Mourinhos ønskeliste for sommeren: Gareth Bale og Nices midtbanemann Jean Michael Seri. Det påstås også at portugiseren kan komme til å forlate Old Trafford dersom han ikke får disse to.

07.55: Også The Independent er inne på planene for Uniteds sommerhandel. Her hevdes det imidlertid at Mourinho allerede har overbevist sin sjef Ed Woodward om behovet for å hente fire nye spillere til klubben. Dersom Mourinho får det som han vil, skal han samtidig være villig til å la syv spillere gå.

07.45: The Mirror skriver at José Mourinho skal i møte med United-hierarkiet i forbindelse med sine planer for sommerhandelen. Han mener, ifølge kilden, at United til nå har vært for forsiktige med utlegg til spillerkjøp, og at det må mer til om det skal bli mulig å ta opp kampen med Manchester City.
På den annen side mener klubben at de £300 millionene den har investert i løpet av de to siste årene, burde ha vært nok til å bringe United nærmere City enn det som er tilfellet.

Videre heter det i Mirror-saken at PSG står klar med et Mourinho-tilbud dersom  spliden mellom manager og klubb skulle ende med full skjæring.

Onsdag 14. mars:

11.20: Everton-manager Sam Allardyce ønsker å gjenforenes med Phil Jones. 63-åringen, som var Jones’ sjef på Ewood Park inntil Venky-brødrene ga ham sparken i desember 2010, er ute etter å styrke Everton-forsvaret. I den forbindelse ønsker han, ifølge The Times (krever innlogging), å sjekke ut muligheten for at 26-åringen kan bytte Old Trafford ut med Goodison Park.

Tirsdag 13. mars:

21.44: United er nå favoritter til å signere brasilianske Fred fra Shakhtar Donetsk, melder vanligvis pålitelige James Ducker i Daily Telegraph. Den 25 år gamle midtbanespilleren skal ha vært nære en overgang til City i januar.

14.15: Real Madrid kaster bort tiden sin om de går etter David de Gea igjen, sier José Mourinho til spanske La Sexta, ifølge The Telegraph. – Jeg ser det som sannsynlig at De Gea blir hos oss, så hvis jeg var dem så ville jeg sett på andre spillere, blir Mourinho sitert på.

13.00: Ifølge italienske Rai Sport så vurderer agent Mino Raiola fremtiden til Juventus’ Blaise Matuidi, og United kan være en av klubbene han er aktuell for. Det hele virker imidlertid noe snodig, siden Matuidi har vært god denne sesongen, og jo forlot PSG til fordel for Juventus så sent som sommeren 2017.

Mandag 12. mars:

18.00: United er favoritter til å sikre seg Bayern-spiss Robert Lewandowski i sommer, skriver Kicker ifølge ESPN. Hvorfor? Jo, også fordi United skal være den eneste klubben som har vært i kontakt med ham.

07.20: Leipzig-spiss Timo Werner, kanskje Tysklands spiss i sommerens VM, har tidligere flørtet med United. Nå har imidlertid 22-åringen fastslått at han fortsetter i sin nåværende klubb, skriver Daily Mirror.

Powered by Labrador CMS