Forfall x 2

Paul Pogba og Anthony Martial har begge måttet trekke seg fra landslagsoppdrag for Frankrike.

Publisert Sist oppdatert

Martial, som med sin straffescoring mot City fant nettmaskene for femte gang på rad i Premier League, har pådratt seg en lyskeskade, mens Paul Pogba sliter med en «knock».

Sistnevnte måtte som kjent se søndagens Manchester-derby fra tribuneplass, og blir heller ikke klar for landslagsoppdrag i denne omgang.

Det betyr at landslagssjef Didier Deschamps må klare seg uten United-deltakelse i ukens kommende kamper mot henholdsvis Nederland og Uruguay.

Martial var tilbake i landslagstroppen etter å ha vært mye ute av den de siste årene – og han kom seg heller ikke til VM – og han går dermed glipp av en sjanse til å imponere Didier Deschamps.

Martial ble for øvrig erstattet av Alexandre Lacazette – som ifølge RMC allerede har meldt forfall selv, og blitt erstattet av Gladbach-spiller Alassane Pléa.

 

Anthony Martial har nå scoret i fem Premier League-kamper på rad – det har også Eric Cantona, Dwight Yorke, Ruud van Nistelrooy, Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo og Robin van Persie gjort for United.

Vi får håpe at formsterke Martial snart er tilbake på banen, slik at han kan imponere Old Trafford-publikummet mer etter landslagspausen. Det er foreløpig uklart hvor lenge både Martial og Pogba er ute av spill.

Powered by Labrador CMS