– Den unge gamle mannen

Paul Pogba har kallenavn på Uniteds nye spiss.

Publisert Sist oppdatert

Anthony Martial fikk med seg både superovergangen til United og A-landslagsdebuten for Frankrike forrige uke.

Så spørs det om denne uka kan bli like bra? En plass fra start og landslagsmål for Frankrike mot Serbia mandag kveld ville i alle fall hjulpet ham godt på vei. Før han så senker Liverpool til helga.

– Vil bli enda bedre

United-spissen skal ha imponert under noen av de franske treningsøktene før mandagens kamp. Så spørs det om trener Didier Dechamps gir ham sjansen fra start av – fra benken – eller om han blir ubenyttet reserve.

inni_sak_paul_pogba_i_juventus_debuten
Paul Pogba.

Lagkamerat Paul Pogba, nå i Juventus og tidligere i United, er i alle fall sikker på at han blir bedre.

– Jeg kaller ham «den unge gamle mannen» fordi han bare er 19 år gammel, men samtidig er han veldig moden for alderen. Jeg kjenner ham godt allerede. Han har enorme kvaliteter og stort potensial. Han vil gi landslaget mye.

– Jeg er veldig glad på hans vegne for klubbskiftet. Han er i Premier League nå. Det betyr at han vil trene med fantastiske spillere og utvikle seg videre, sier Pogba ifølge The Sun.

Martial selv har sagt at han kun hadde tid til å si «hei» til ansatte i United da han skrev under forrige uke.

– Men jeg nølte ikke ett sekund da jeg hørte at United ville ha meg. At Monaco var slått ut av Champions League hadde også sitt å si.

– En rolig fyr

Frankrikes trener, Dechamps, mener at Martial er en veldig rolig type.

– Det er sånn han er. Det er en kvalitet. Men han må også strebe for å nå nye mål. Han må stå på siden alt har kommet så lett for ham til nå. Å spille på øverste nivå er imidlertid en kamp, og i England vil de ta seg godt av ham, sier Dechamps.

Powered by Labrador CMS