Innhopp for Pogba

Kom inn i det 77. minutt da Frankrike vant.

Publisert Sist oppdatert

Anthony Martial kommer seg ikke til årets VM-sluttspill, med et mulig unntak om noen angrepsspillere blir skadet, men Paul Pogba er ventet å spille en viktig rolle i all eventuell Frankrike-suksess i Russland.

LES OGSÅ: Slik er VM-oppkjøringen

Mandag kveld spilte franskmennene sin første oppkjøringskamp, mot Irland, men der var ikke Pogba med fra start – uten at en skal legge for mye i det, tross alt startet også for eksempel en spiller som Antoine Griezmann også på benken.

Paul Pogba kom innpå for Corentin Tolisso i det 77. minutt på stillingen 2-0 til hjemmelaget Frankrike, i en kamp Les Bleus dominerte stort.

Noe av det første han gjorde var å slå til med en lekker vending og et skuddforsøk, men dessverre traff ikke skuddet mellom de tre hvite stolpene. Utenom dette gjorde verken han eller spesielt mange andre seg bemerket på slutten. Regnværet var helt fryktelig mot slutten av oppgjøret, noe som helt klart preget både gressmatta og spillet som ble utført på den – Irland klarte til og med å skape en sjanse!

Olivier Giroud og Nabil Fekir (etter keeperspill fra Colin Doyle som så ut som en Karius-hyllest) scoret målene for Frankrike.

Frankrikes neste VM-oppkjøringskamp er mot Italia i Nice på fredag.

FRANSK LANDSLAGSSJEF: Didier Deschamps.
Powered by Labrador CMS