Evra og Frankrike i trøbbel

Patrice Evra spilte hele kampen da Frankrike satte seg selv i alvorlig trøbbel.

Publisert Sist oppdatert

Frankrike tapte fredag kveld 2-0 mot Ukraina, og VM-deltakelsen henger med det i en tynn tråd før tirsdagens returkamp hjemme i Frankrike.

Å havne i gruppe med Spania er ikke enkelt, og det ble forutsigbart nok en andreplass i gruppa for Les Bleus. I omspillsrunden trakk de Ukraina, ingen direkte enkel trekning, men at det skulle bli fullt så ille som dette var nok ikke helt forventet. En svart dag for fransk fotball, selv om det stadig er muligheter for å rette det opp på tirsdag. Hvis franskmennene ikke klarer det så blir VM i 2014 spilt uten Frankrike, for første gang siden mesterskapene i 1990 og 1994.

Evra spilte hele kampen for Frankrike, uten å utmerke seg spesielt. Han gjorde en grei jobb defensivt, men klarte ikke å skape så mye offensivt. Venstrebacken burde hatt gult kort for en kynisk takling, men dommer Çakir (for United-fans best kjent for å ha vist ut Nani mot Real Madrid) lot ham slippe unna.

Ukraina tok ledelsen med en halvtime igjen, og Frankrike klarte aldri å slå skikkelig tilbake. Koscielny laget straffe, der Ukraina fikk doblet til 2-0, før både Frankrike og Ukraina fikk en mann hver utvist. Ukraina kunne fått et tredje mål rett før slutt, men så ille ble det ikke for Frankrike.

Les Bleus-fansen er garantert nervøse nå før returoppgjøret på Stade de France, finalearenaen fra VM-sluttspillet i 1998. Kampen blir spilt på tirsdag klokka 21.00.

Powered by Labrador CMS