Knallhardt angrep på Evra

Luis Suarez-kompis nærmest truer franskmannen, og sier at han «umulig kan være stolt over å være farget».

Publisert Sist oppdatert

Luis Suarez fikk åtte kampers karantene for å ha omtalt Patrice Evra i ordlag som franskmannen og fotballforbundet mente var fordømmende med fokus på farge.

Porto-spilleren mener Evra har brutt en kodeks som finnes innen fotballen ved å fortelle hva Suarez sa til ham i kampens hete.

– Han har brutt kodeksen. Det som skjer på banen, det blir på banen, sier Pereira til Radio Sport 890 ifølge goal.com.

– Neste gang kan det samme skje med en av lagkameratene hans.

– United forsøkte å utnytte situasjonen og forhindre en av Liverpools beste spillere i å spille. Det er trist. Det virker nesten som om det er en synd å si noe på banen, men hvis dette skjedde i Sør-Amerika ville de blitt tvunget til å utestenge alle spillerne.

– Evra må ha et kompleks. Han er ikke stolt over å være svart. Hvis jeg blir kalt «negro» så begynner jeg bare å le. Lagkameratene mine kaller meg «negro» og i Sør-Amerika kan man også bruke det på positiv måte. Det er rikttignok åpenbart at man kan bruke ordet på både positiv og negativ måte, men jeg ler alltid. Evra må ha et problem med å være svart eller ha et mindreverdighetskompleks. Det har ikke jeg.

Pereira la til at om det virkelig blir noe av landskampen mellom Frankrike og Uruguay på tampen av 2012, så burde Evra stille med rustning hvis han skulle komme seg unna i god behold.

Powered by Labrador CMS