Saha og Evra for Frankrike

Louis Saha har ikke fått så mye spilletid siden han ble friskmeldt for fem uker siden. Likevel har han klart å fange den franske landslagssjefens oppmerksomhet.

Publisert Sist oppdatert

Etter fem innhopp og tilsammen to scoringer tidligere i sesongen, fikk Saha endelig en plass i startelleveren da Roma kom på besøk til Old Trafford i midtuken. Det var United-spissens første start siden FA-cupmøtet med Reading den 27. februar.

Nå ble ikke returen av den minneverdige sorten for den 29 år gamle pariseren. Han klarte ikke på noen måte å prege oppgjøret slik han ville ha ønsket, men til tross for det har landslagssjef Raymond Domenech noe overraskende funnet ham verdig en plass i troppen til de forestående EM-kvalifiseringskampene mot Færøyene og Litauen.

Saha har ikke trukket i landslagsdrakten på ganske nøyaktig ett år, men er blitt foretrukket fremfor David Trezeguet. Juventus-spissen er allerede oppe i syv Serie A-scoringer for sesongen, uten at det har hjulpet ham til en plass blant Domenechs utvalgte.

Patrice Evra er også å finne i Domenechs EM-tropp, uten at det på noen måte kan overraske noen etter hans fine sesonginnledning.

Powered by Labrador CMS