Anker avgjørelsen

Patrice Evra anker det franske fotballforbundets beslutning om fem kampers karantene.

Publisert Sist oppdatert

Patrice Evra, som var kaptein for det franske landslaget under sommerens VM-sluttspill, ble i etterkant av opptøyene og spillerstreiken ilagt fem kampers karantene av det franske fotballforbundet. 29-åringen har nå bestemt seg for å anke avgjørelsen.

– Patrice Evra har bestemt seg for å anke avgjørelsen ettersom han ikke er personlig ansvarlig for det han er beskyldt for. Det som skjedde på spillerbussen i Krysna var, etter alle bevis å dømme, en kollektiv beslutning, sier Evras advokat Jean-Yves Foucard ifølge Sky Sports.

I tillegg til at Evra ble utestengt i fem kamper, ble også Nicolas Anelka (18 kamper), Franck Ribery (tre kamper) og Jeremy Toulalan (én kamp) utestengt fra det franske landslaget landslaget. Trener Laurent Blanc er også kritisk til forbundets avgjørelse om å gi så ulik lengde på suspensjonene etter noe han ser på som en ‘kollektiv beslutning’ av de franske spillerne.

– Dette er selvsagt ikke en ideell situasjon for fransk fotball, som trenger alle sine beste spillere når kvalifiseringen til Euro 2012 begynner, var Blancs umiddelbare reaksjon til suspensjonene.

Powered by Labrador CMS