Har tro på Hernandez

Tidligere United-spiller Frank Stapleton tror Javier Hernandez kan spille en stor rolle allerede i sin første sesong.

Publisert Sist oppdatert

Frank Stapleton, som spilte over 200 kamper for Manchester United på 1980-tallet, har som mange andre latt seg imponere av Javier «Chicharito» Hernandez under sommerens VM. Stapleton tror United-fansen nå har fått et helt annet inntrykk av spissen og at forventningene er høyere, men han tror også at Chicharito kan spille en stor rolle allerede denne sesongen.

– Nå har han en god mulighet til å ta med seg den gode formen til England. Tiden vil vise hvordan han håndterer det, men det positive for han er at Sir Alex Ferguson vet hvordan han skal bruke unge spillere, sier Stapleton til Manchester Evening News.

– Hvis han imponerer tidlig i pre-season kan det hende manageren bestemmer seg for å bruke han fra start.

Den tidligere United-spilleren tror ikke Ferguson regnet med at Hernandez skulle spille en rolle helt fra begynnelsen av, men at det har skjedd tidligere at unge spillere for fremtiden har imponert med en gang, og at det også kan skje nå.

– Det kan hende det starter bra for Hernadez før han når toppen og får en reaksjon, men da Ferguson vil se det og la han hvile på rett tidspunkt, sier han.

Etter å ha sett mexicaneren i VM er ikke Stapleton i tvil om at Chicharito kan gjøre det bra i Premier League. Spesielt imponert er han over kampen mot Argentina, hvor han blant annet scoret et nydelig mål.

– Jeg tror alle United-fans snakker om han nå. Han vil legge press på de andre spissene på Old Trafford, sier Stapleton.

Powered by Labrador CMS