– Han fikk meg til å føle meg bra

Derby-manager Frank Lampard om møtet med José Mourinho.

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag blir det nok et oppgjør mellom Manchester United og Frank Lampard, men denne gangen står den tidligere Chelsea-spilleren på sidelinjen, som manager for Championship-laget Derby.

Lampard, som har vunnet fire av sine seks første kamper i Championship, er full av lovord om Mourinho før ligacupkampen.

Preview: Gamle kjente møtes igjen

– Han var fantastisk, og utgjorde en stor forskjell for meg i æraen min i Chelsea. John Terry, Didier Drogba og Ashley Cole ville alle sagt det samme. Han kom inn med stor selvtillit som han så fikk overført til banen. Han var langt framme i måten han trente oss på, og jeg elsket det, sier Lampard til RamsTV.

 

– Han hevet spillet mitt, trolig mest mentalt. Han fikk meg til å føle meg bra som menneske og spiller, og det var det som gjorde forskjellen. Jeg har stor respekt for ham, fortsetter han.

Lampard forventer, som alle, noen endringer på United-laget, men selv har han også endret en del på laget i de første rundene.

Da han snakket med pressen mandag var han imidlertid usikker på hvilket lag han kom til å velge tirsdag kveld.

– Det blir vanskelig å vinne kampen, men hvis vi klarer å vise vårt beste, å kjempe over hele banen, så har en en god sjanse til å få et resultat. Så det er målet, å vise at vi kan kjempe på den største scenen, sier han.

United – Derby sparkes i gang klokka 21 skandinavisk tid tirsdag.
Kampen sendes på: Viasport1/Viaplay (N), Eurosport Player (SE), Viaplay (DK)

Powered by Labrador CMS