Ribery: Real Madrid eller ingenting!

Onsdag ettermiddag ble det klart at den tidligere United-aktuelle Karim Benzema skal spille for Real Madrid fra og med neste sesong. Nå avslører Franck Ribéry at han også ønsker å spille for de helhvite – hvis han skal forlate Bayern München vel og merke.

Publisert Sist oppdatert

Dette skriver The Guardian, og heller dermed kaldt vann i årene på supportere av andre klubber som har et håp om å se kvalitetsvingen spille for sitt lag. Dette gjelder kanskje spesielt for Chelsea og Manchester United, som sannsynligvis har vært nærmest å signere franskmannen – før nå.

"Jeg har tenkt meg ferdig, og jeg vil reise. Men det vil bli Real Madrid eller ingenting. Jeg vil vente og se hvordan ting utvikler seg, men jeg kommer muligens til å ha en samtale med styret i Bayern", er Ribéry sitert på i dagens utgave av den franske avisen L'Equipe.

-Ikke til salgs!

Men selv om en av sommerens heteste transferobjekter tydeligvis ikke har noe i mot en overgang til den spanske hovedstaden, er likevel Bayern München ikke særlig lystne på å selge esset i kortstokken deres. "Real har ikke kommet med noen konkret forespørsel, og vi trenger heller ikke pengene deres", er Bayern-manager Uli Hoeness' klare melding med adresse sørover.

Powered by Labrador CMS