Ryktesaker, uke 9

Ny kontrakt på vei for denne mannen?

Publisert Sist oppdatert

Forrige ukes rykter

Søndag 5. mars:

16.30: Portugisiske A Bola, gjengitt og oversatt av 101 Great Goals, melder at både United og Liverpool var og speidet på midtbanespilleren Danilo Pereira denne helgen.

Midtbaneankeret spilte 66 minutter av kampen mot Nacional, som Porto høvlet over med sifrene 7-0. Spørsmålet er hvor mye man får ut av å speide på et midtbaneanker i en kamp der motstanderne ikke har noe å stille opp med hverken offensivt eller defensivt.

Hvor mye han koster er et annet spørsmål som foreløpig er ubesvart.

16.00: Det vanker ny kontrakt på Juan Mata, ifølge Daily Mirror, og et langtidstilbud står på trappene.

Spanjolen har kontrakt frem til 1. juli 2018, og klubben er nødt til å ta en avgjørelse angående ham snart. Han har vist seg, til tross for at mange trodde Mourinho ikke likte ham, å være en viktig spiller for de røde djevlene.

Særlig foran mål, der han er en av få United-spillere som stort sett treffer mål og stort sett setter sjansene sine i nettmaskene. Ni mål har det blitt for «The nice Juan».

Fredag 3. mars:

08.00: Fabio Cannavaro, som er trener for Tianjin i Kina, skal ha uttalt at Marouane Fellainis agent kontaktet ham for å fortelle at belgieren var tilgjengelig for kjøp. Det melder The Telegraph.

07.45: Michael Carrick skal være nær å skrive under på en ny ettårskontrakt med United, skriver The Times.

07.30: United skal ha hatt samtaler med agent Mino Raiola om situasjonen til AC Milans keeperfunn, 18 år gamle Gianluigi Donnarumma. Ifølge italienske Calciomercato kan en overgang koste United 50 millioner euro. Mino Raiola er selvsagt samme agent som Pogba, Zlatan og Mkhitaryan har.

07.25: United skal være villig til å betale Wayne Rooney ut av kontrakten til sommeren, slik at han kan forlate United gratis til fordel for hvilken som helst annen klubb. Det skriver The Suns United-journalist, Neil Custis. Rooney tjener nå 250.000 pund i uka slik at det vil koste United ganske dyrt, samtidig som United ikke kommer til å legge noen restriksjoner på hvor han drar. Det betyr at Rooney kan skrive under gratis for en annen Premier League-klubb. Everton, Rooneys moderklubb, er blitt koblet til United-kapteinen de siste dagene.

Torsdag 2. mars:

13.55: Everton prøvde seg angivelig med et bud på Wayne Rooney i januar, men fikk klar beskjed om at United-kapteinen ikke var til salgs da. I stedet vurderer Rooney nå en retur til Everton i sommer som et av flere mulige alternativer, melder Sky Sports. Wayne Rooney slo gjennom i Everton, før han i 2004 kom til United. Rooney har alltid hatt en forkjærlighet for barndomsklubben, men en retur til Everton vil trolig være langt mindre lukrativt rent økonomisk enn et eventur i Kina eller MLS i USA.

08.20: Så tar vi med denne fra Daily Star, Jose Mourinho har utpekt Harry Kane som spissen han vil ha dersom jakten på Antoine Griezmann ikke fører frem. United-sjefen skal være optimistisk med tanke på at 80 millioner pund skulle lokke Tottenham til å selge.

08.15: The Mirror melder også at Luke Shaw kan være på vei til Tottenham som erstatning for Danny Rose dersom Rose forsvinner til Manchester City denne sommeren.

08.00: Flere medier har meldt at Zlatan Ibrahimovic har vært usikker på om han vil forlenge kontrakten med United. Nå kommer Mirror med en helt annen historie. De skriver nemlig at svensken nå vil ha en toårskontrakt og dermed bli i United ut 2018/19-sesongen. Ibrahimovic har allerede en mulighet til å forlenge kontrakten med ett år. Det er journalistene David Anderson og John Cross som har skrevet saken. Cross er avisens fremste fotballskribent, men er først og fremst kjent fr sine gode og tette forbindelser til kilder i Arsenal.

Onsdag 1. mars:

08.30: Victor Lindelöf har lenge vært på Uniteds radar og mange trodde United ville hente den svenske Benfica-forsvareren allerede i januar. Men det ble ingenting av overgangen da og nå skal Manchester City stå klare til å kuppe hele overgangen, melder radiostasjonen talkSPORT

08.20: Flere aviser følger opp Wayne Rooney-saken fra tirsdag, der Everton-manager Ronald Koeman sa at klubben ville være interessert i å hente Rooney tilbake til Everton der eventyret startet for Uniteds kaptein. Slik sett er interessen beviselig der og ikke bare et rykte, men spørsmålet er om United vil slippe Rooney til gamleklubben og om Rooney selv vil tilbake til Goodison Park. Denne saken er fra Telegraph som mener Everton nå vil sy sammen en avtale for å gjøre et fremstøt i sommer

Tirsdag 28. februar:

08.00: Daily Mirror mener altså at det handler om Champions League for Zlatan, selv om svensken selv har avvist det. Ifølge Daily Mail er United som klubb ganske så rolige over situasjonen. De tror at Zlatan kommer til å bli med på Uniteds reise også videre. The Times skriver det samme, selv om de også mener at det er Zlatan som sitter med alle kortene i saken…

07.35: Det er ikke så ofte nettsiden Squawka kommer med rykter, men nå hevder de at Luke Shaw er klar til å forlate United til sommeren, siden han ikke tror at han er i Jose Mourinhos videre planer.

07.30: Mandag skrev Daily Mirror at Zlatan Ibrahimovic’ agent, Mino Raiola, ikke vill si noe om svensken kom til å fortsette i United neste sesong eller ikke. Tirsdag skriver de at alt handler om Champions League-spill. Zlatan vil spille i Champions League igjen i det som trolig blir hans siste sesong på toppnivå i Europa.

Mandag 27. februar:

19.00: Dette er vi sent ute med, men det er absolutt verdt å ta med seg. Franck Kessie er en mann som har gått igjen i denne spalten, og han skal ha blitt anbefalt til Mourinho av landsmann Eric Bailly.

Det vi ikke har fått med oss i tidligere ryktespalter, er at han har uttalt at han drømmer om en spesifikk klubb i England.

– Jeg hørte ikke noe om Roma da jeg var i afrikamesterskapet så jeg fokuserte på å levere der. Men jeg liker Premier League, og spesielt Manchester United, klubben jeg drømmer om å spille for. Chelsea? Det er også en stor klubb ingen ville sagt nei til, men jeg drømmer om United, skal han ha sagt til Tuttomercatoweb.

18.30: – Dra til United, sier Roy Keane om Everton-back og landsmann Seamus Coleman.

– Jeg hadde elsket å se ham i klubben. Det ville passet ham perfekt. Selvfølgelig er han i en god klubb nå, og han blir ikke yngre. Men fra et egoistisk og irsk synspunkt, vil du at spillere som Seamus skal spille i Champions League og smake på fotball på det nivået.

– Når jeg sier det, kommer jeg på at en United-overgang imidlertid ikke er ensbetydende med United akkurat nå, sier han, ifølge Daily Mail.

18.15: Zlatan-agent Mino Raiola uttaler seg om kontraktsforhandlingene.

– Jeg uttaler meg aldri om kontraktsforhandlinger til pressen. Det er noe mellom klubb, spiller og agent, sier han ifølge Mirror.

– Jeg tenker at vi bør la det fortsette å være sånn, og fortsette å nyte øyeblikket og så ser vi hva som skjer neste år, sier italieneren. 

18.00: Theo Griezmann, bror av Antione, fortsetter å fyre opp under ryktene om at broren skal til United. Søndag feiret han Uniteds ligacupseier samtidig som han avviste at det var for publisitetens skyld. Dette har vi sett før, men for all del, Theo, bare overtal broren din!

15.35: Om vi skal tro på talkSPORT gjorde Saint-Étienne-forsvareren Kevin Malcuit med forestillinger mot United i Europa League, inntrykk på José Mourinho.
Det skal ha ført til beskjed om at Uniteds speidernettverk må holde et godt øye til 25-åringen utover våren, med tanke på et mulig fremstøt til sommeren.
P.S.: West Ham forsøkte ifølge kilden å lokke Malcuit til London Stadium i januarvinduet, men ga opp etter å ha fått avslag på to bud.

Powered by Labrador CMS