GettyImages-1246537272

– Det er slik vi må spille i hver kamp

Lisandro Martínez leverte nok en strålende kamp i midtforsvaret, men er mest opptatt av å rose moralen i laget.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg er veldig fornøyd med medspillerne i denne kampen. Vi vet at vi har vært i bra slag, men vi fikk nedturer mot Arsenal og Crystal Palace. Vi viser at vi aldri gir opp, og selv om det fremdeles er mye å forbedre, kontrollerte vi kampen, sier Martínez til Sky Sports etter kampen.

SPILLERBØRSEN: «Viste hvorfor Ten Hag har en rolle for ham i dette laget»

Manchester United fikk en drømmestart på kampen da Marcus Rashford dansen seg gjennom Forest-forsvaret og banket inn nok en scoring.

Forest hevet seg etter kalddusjen og hadde en ball i nettet som ble annullert for offside. Like før pause tok United et syvmilssteg mot ligacupfinalen da Wout Weghorst var våken på en retur fra Wayne Hennessey i Forest-målet.

Uten navn-1
TOMÅLSLEDELSE: Marcus Rashford gratulerer Wout Weghorst etter nederlenderens første scoring i United-drakten. Da hadde Rashford selv allerede besørget 1-0.

– Jeg satset på at det kunne komme en retur på skuddet til Antony så jeg var klar til å slå til. Det var kjekt å få den første scoringen min, og det var et viktig tidspunkt å få den på for laget, sier Wout Weghorst til Sky Sports.

Nederlenderen var imidlertid ikke helt tilfreds med at hjemmelaget fikk yppe seg ved et par anledninger. 

– Det var en periode der vi ikke helt hadde den kontrollen vi ønsker, men 2-0 like før pause var viktig og jeg synes vi kontrollerer kampen bedre etter pause.

Lisandro Martínez er enig i den dommen.

– Vi har flere ting vi kan forbedre. Jeg er tilfreds med at vi viser disiplin og fokus hele kampen. Det er slik vi må spille i hver kamp

Like før slutt punkterte Bruno Fernandes kampen med et lekkert langskudd etter en like lekker målgivende pasning fra Anthony Elanga. 

Powered by Labrador CMS