Søker kompensasjon fra United

Bournemouth-supportergruppen The Cherries Trust mener at United bør ta en større del av ansvaret for evakueringsepisoden i mai.

Publisert Sist oppdatert

Supportergruppen The Cherries Trust søker kompensasjon fra Manchester United etter evakueringsepisoden i mai. Det melder The Football Supporters Federation.

Tusenvis av supportere reiste nordover fra sørkysten til kampen som ble utsatt noen dager på grunn av redsel for en bombe på stadion – før det senere viste seg at det var en opplæringsgjenstand som var gjenglemt etter en sikkerhetsøvelse utført av et eksternt selskap noen dager før kampen.

– Vi mener at det som har blitt tilbudt oss er upassende med tanke på avlysningens natur. Vi mener det var helt unngåelig, og mener at Manchester United ikke var uten skyld. Det faktum at gjenstanden var i deres lokaler i fire dager, og hadde unngått sikkerhetskontrollene, viser at deres sikkerhetsopplegg hadde skylda, uttales det.

United tilbydde supporterne gratis billetter til kampen noen dager etterpå, mens Bournemouth tilbudte gratis bussreise til sine supportere, og United hevder i sitt svar til The Cherries Trust at hendelsene var utenfor klubbens kontroll, og at å tilby gratisbilletter til kampen noen dager etterpå var en fin og uvanlig gest.

The Cherries Trust er ikke fornøyde med det, muligens misfornøyde med at disse gestene tilsynelatende kun er til hjelp for de som hadde anledning til å gjennomføre den lange reisen på tirsdagen også, og ønsker reisekompensasjon på £100 for alle supporterne – eller eventuelt et pakketilbud knyttet til kampen mellom klubbene i mars 2017.

bombeeksperter
LETING ETTER IKKE-EKSISTERENDE BOMBE: Må United ta en større del av skylda?
Powered by Labrador CMS