United skal ikke stå i veien for en overgang

Den troverdige franske avisen skriver at Paul Pogbas tid i Manchester nærmer seg slutten. Real Madrid skal være det neste stoppestedet for midtbanespilleren.

Publisert Sist oppdatert

 

Ryktene rundt Paul Pogbas fremtid ser ikke ut til å stoppe med det første, og nå hevder vanligvis treffsikre L’Équipe at en overgang til Real Madrid vil skje i sommer. 

I onsdagens papiravis skriver franske L’Équipe at Paul Pogbas overgang til den spanske hovedstaden virker å være planlagt.

Midtbanespilleren har ikke vært spesielt blid de siste kampene, og han skal ha fortalt visse spillere i garderoben at han ønsker seg vekk fra Manchester.

Kontrakten hans utgår om to år og det ser ikke ut som om Manchester United og Pogba blir enige om en ny. Klubben skal derfor ikke stå i veien for å selge ham denne sommeren for å få tilbake de 105 millionene de investerte i den daværende Juventus-spilleren. 

Real Madrid-manager Zinedine Zidane har ikke lagt skjul på at han er en stor beundrer av sin landsmann. Allerede i 15/16-sesongen skal Zidane ha tatt en tur til Torino for å lokke Pogba til de helhvite.

Grunnet muggen stemning mellom Pogbas agent, Mino Raiola, og Madrid-formann Florentino Perez skal avtalen ha gått i vasken. 

Under den forrige landslagspausen ble Pogba spurt om en overgang til Real Madrid, hvorpå han svarte:

– Å spille for Real Madrid er en drøm alle barn har, alle fotballspillere også. Nå er jeg lykkelig i Manchester.

FRANSK ROMANSE: Real Madrid-manager Zinedine Zidane skal være meget lysten på å hente sin landsmann til Santiago Bernabeu i kommende overgangsvindu.
FRANSK ROMANSE: Real Madrid-manager Zinedine Zidane skal være meget lysten på å hente sin landsmann til Santiago Bernabeu i kommende overgangsvindu.

Forholdet mellom Raiola og Perez skal ha bedret seg, og det skal ikke lenger være et problem for dem å inngå forhandlinger med hverandre. 

Hovedpersonen selv skal være klar over at tiden begynner å renne ut. Klubbene som er interesserte i ham, og som er kapable til å håndtere en slik overgang rent økonomisk, er få.

Det eneste reelle alternativet til Real Madrid skal være Paris Saint-Germain – som grunnet financial fair play-reglementet kan ha begrenset med handlingsrom.

Det har også vært snakk om Barcelona, men de punger etter alle solemerker ut for Frenkie de Jong  i sommer, og det virker usannsynlig at de vil gå for nok en dyr midtbanespiller. Prisen skal ligge på 86 millioner euro for nederlenderen.

Getfootballnewsfrance.com har en engelsk versjon av saken. Den kan leses her.

Powered by Labrador CMS